- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Kvelstadt #13434 üzenetére
azért annyira nem alap lapok azok, mikor erről kérdezték, hogy a sámán f2p pakliban akkor hogy van 2 lightning storm, ami ugye 200dust csak magában, azt mondta, hogy mákja volt, bontotta mindkettőt. és akkor még kell bele mana tide, gadgetzan, defender, argent commander, azure drake és feral spirit. olcsó lapok, de egy kezdőnek rengeteg idő (vagy pénz), mire mind meglesz, pláne, ha nem tör be minden mást, amit kinyit. napi 8 óra játékkal tuti megvan hamar, de ha van munkája és családja is az embernek, azért időbe telik.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
DjDanee87 #13357 üzenetére
ritka, pont erre írtam, hogy nem megybízható, általában egy-két lapot lehet vele húzni, de az Oracle is csak kettő, ráadásul ha nem húzod fel vele a kombóhoz szükséges lapokat (nekem elég gyakori volt, hogy hiányzott mondjuk egy Frost Bolt a két Ice Lance mellé), akkor nem biztos, hogy valaha ki fogod tudni játszani.
a Rouge-nál több értelmét látom egyébként, ha az ellenfélnek sok lapja van, egy shadowsteppelt Oracle azért tud kellemetlen pillanatokat okozni.mondjuk eltolni rá egy Arcane Missle-t, az okos
-
fogtunder
nagyúr
válasz
dejaris #13350 üzenetére
Én most éppen egy Icy Winds változatot próbálgatok, az Oracle és az Arcane Golem miatt rendszeresen előnyhöz jutott az ellenfél és a kombó előtt bedarált, úgyhogy ki kellett váltani őket. 20 meccsből talán 1-2 volt olyan, ahol tényleg jónak érződött. Az Acolyte nem megbizható sajnos, de legalább egy körre lefoglalja az ellenfelet és nem kalapálnak el miatta rendszeresen.
-
fogtunder
nagyúr
Másnak is szarakodik az iOS verzió az UTH frissítés óta? Nálam tele van grafikai buggal, elmegy a hang, fagyogat.
-
fogtunder
nagyúr
Tegnap gondoltam meglepem magam egy 15ös expert csomaggal, volt benne két Gruul és egy Mukla, majdnem 1200 dustot kaptam, mikor betörtem a felesleges lapokat
-
fogtunder
nagyúr
csatlakozom az előttem szólókhoz, többnyire az a cél egy pakli építésénél, hogy lerakj egy lapot/kombót, amivel nyerni tudsz, a többi része arra való, hogy addig, amíg ez összejön, túl tudj élni, a kezedben legyenek a lapok időben és ne legyél akkor hátrányban a boardon, amikor már semmi nem segít. ehhez pedig valamennyire kiszámítható lapjárás kell, ami össze-vissza lapokból nem biztosítható igazán, minél több a duplikáció, annál biztosabban kapod kézbe a jól kombózható lapjaidat.
egy-egy darabot olyanokból érdemes bent tartani szerintem, mint a Swamp Ooze, mert 2-ért 3/2 és a tápos fegyverek ellen nagyon jól tud jönni, de nem kell minden játszmában. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Dr. Student #13046 üzenetére
account alapú minden, én iPaden és gépen is játszom, teljes átjárás van a kettő között.
-
fogtunder
nagyúr
Vagy csak játszottam már vagy 8-10 TCG/CCG-t, olyan nagy csodák itt sincsenek, sőt. És igen, szeretem megérteni a társas/kártya játékokat, de róluk olvasni pláne nincs annyi időm, mint játszani, melóban egyiket sem tolerálják nagyon. Nekem soknak tűnik az elején a grind, de az is igaz, hogy itt legalább a kezdéshez nem kötelező paklit venni, mint a régi szép időkben.
-
fogtunder
nagyúr
igazán a héten kezdtem el játszani, visszaolvasgattam kissé a béta utáni idők hozzászólásait. sokszor van szó róla, hogy miért rushol mindenki.
én többnyire szeretem a lassabb, control paklikat, legalábbis más kártyajátékokban, megpróbáltam ilyet építeni elsőre. nos, felvittem 4 classt 10-es szintre (Mage, Shaman, Druid, Paladin), és elkezdtem próbálkozni. volt 3 expert packom questekből, azokat még kinyitottam, legend 0, rengeteg kártya más kasztokból, egy-két hasznos lap, de értelmes paklit nem lehetett belőle építeni, mindig volt pár lap, ami nagyon hiányzott belőle. többnyire csak common/rare, de ha az ember nem akarja törni az összes aktuálisan nem szükséges lapját (ami két hét múlva tutira kellene egy paklihoz), ezeket is rengeteg idő craftolni. cserébe egy WarZoo pakli könnyen összerakható alap lapokból is, rush decket szintén nem túl nehéz megcsinálni működőre. persze az is lehet, hogy én nem vettem észre valamit.úgyhogy most az összegyűjtött aranyamból elkezdem az Arena-t, mert egyszerűen nekem sincs kedvem ezeket a paklikat játszani.
azóta ráadásul megkaptam az első legendet, ki más lenne, mint Mukla? nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy feltöröm és csinálok pár lapot a Druid paklimhoz.
btw csak engem zavar, hogy fix a pakli mérete és nem lehet rainbow decket csinálni? értem, hogy ezért van annyi neutral kártya, de jó lenne, ha valami korlátozással legalább még egy színt még be lehetne válogatni a pakliba.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #11391 üzenetére
én ausztrált választottam, a címet sem kellett átírni, telefonszámot sem, csak államot választani.
egyébként nekem tetszik a port, az i5 laptop akkuját sokkal gyorsabban lezabálja az asztali verzió, és azt se mondanám, hogy többet akad, mint IHD3000-en, a kezelése szerintem sokkal jobb is érintőképernyőn, valahogy természetesebbnek tűnik, mint egérrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX