- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Book of Heros-ban megérkezett Uther, csak nekem kicsit fura, hogy priest lapokkal indul a kaland.
-
fausto
addikt
Nem tudom, észrevettétek-e, most már a "play 3 games as ..." quest-eknél nincs olyan limit, hogy az egyik játékosnak 15HP alá kell menni, hogy megadja, hanem akkor is számolja, ha egyből feladod.
-
grizlisandor
veterán
válasz
eLit-MiLan #84693 üzenetére
Én azt se tudom, hogy működik a corrupt mechanika.
Talán a resurrect priestben van egy lap, hogy ha corrupt lesz utána 2 cost-tal csökkenti a mana cost-ját. -
Derrewyn
senior tag
válasz
eLit-MiLan #84693 üzenetére
Jahogy, ez így... Akkor én kérek elnézést, azt hittem, ilyet nem néznek be a fejlesztők.
Ezek a bugok nem értem hogy nem derülnek ki megjelenés előtt, tesztelik egyáltalán az új lapokat?
-
fausto
addikt
Szerintetek ez logikus? Kezemben van Tickatus, üres a board-om, kirakom Silas-t, még sem lesz corrupt a Tickatus. Kezdem unni a játék logikátlanságait...
-
DJGABI
addikt
válasz
F-ECT$ #84689 üzenetére
az még csak el is megy, de yep, kipróbáltam és nagyon akadozós. lehet hogy rosszul emlékszek, de droidon korábban nem lehetett a grafikát állítani?
(#84688) Goldmember01 ha mobil is elég, akkor abból azért már egész jókat tudsz már 20-30 körül venni. [link] snapi 821-en azért csak eldöcög
-
Goldmember01
tag
Szal jól sejtem, hogy 50e alatt nem úsznám meg? Mert akkor sztornó sajna, majd csak meggyógyulok egyszer.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Goldmember01 #84683 üzenetére
Pixel 3a sajnos közel sem reccsenésmentes HS.
-
F-ECT$
titán
-
DJGABI
addikt
válasz
Goldmember01 #84683 üzenetére
valami erősebb droidos tablet vagy ipad.
bááár.. x86-os gépen is eldöcögött már, Z3735-ös tableten, úgyhogy valami újabb izmosabb integrált grafikás laptop is játszhat, de azoknak sztem elszállt az ára home office miatt
-
Goldmember01
tag
Sziasztok! Hátha tud itt valaki segíteni. Mi a legolcsóbb de a HSt tökéletesen futtató (no lag) elektronikai eszköz, ami manapság kapható? Beteg lettem és ágyba vagyok, gépnél nem tudok ülni sokat sajna. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
K1nG HuNp
őstag
tényleg poénos ez a bonus start dolog, első nap alig pár meccsel már plat 5
-
-
fausto
addikt
válasz
grizlisandor #84675 üzenetére
Nekem is van, felveszlek
-
grizlisandor
veterán
1500 xp-t(régi 80g) cserélnék:
Sanyiiiiii#2558 -
fausto
addikt
Ti találkoztatok hasonlóval?
BG, mar csak hárman vagyunk, én egy még élő játékossal játszok, majd miután nyerek és kiesik, kiírta, hogy második lettem és végeEz mi?
Amúgy az utolsó játékos Cthun volt és fura volt, hogy egyszer sem játszottam ellene és azt jelezte a játék, hogy végig tier 1-en maradt.
Csatolok képet, talán látszik, hogy ketten voltunk még játékba
[kép] -
Derrewyn
senior tag
válasz
fausto #84668 üzenetére
A miértre meg az a válasz, hogy nem tudnak rendesen programozni. A solar ecplise felrak a playerre egy képességet, hogy duplán kasztol, majd a következő spell után leveszi. A második Solar ugyanazt tenné fel, és vagy ez nem történik meg, vagy ha igen, akkor az első azt is leszedi.
Small indie company. -
fausto
addikt
Ma kísérleteztem: mit gondoltok, ha a druiddal nyomok egy Solar eclipse + solar eclipse + spell kombot, mi fog történni? Hányszor aktiválódik a spell? :)
a, 4-szer
b, 2-szer
c, 1-szer
Bónusz kérdés plusz pontért: de miért??? :) -
DaveNo1
veterán
válasz
grizlisandor #84658 üzenetére
-
lm83
őstag
válasz
grizlisandor #84661 üzenetére
Ne írják sehol, hogy mennyi pakk jár mikor ugye?
Egy már esett, csak érdemes-e nézni még... -
grizlisandor
veterán
válasz
fogtunder #84659 üzenetére
Otthoni munka előnyei, meg #maradjotthon.
Reggel vettem észre, hogy van HS Drop-os twitch közvetítés.
-
Frogged
aktív tag
Én mindig diamond 5 után meg szoktam állni semmi kedvem win streaknélkül kűzdeni a szinte semmiért.
De az új küldi rendszer miatt kellett a 7 ranked win, utána diamond 2 ről meg már meg lett gond nélkül.
Pure paladinnal voltam mert olyan nagyon hard counternek nem éreztem semmit az evolve shámin kívűl.
Persze szinte csak shámi jött szembe de már egyiksem tolt rám revolvot, inkább az aggró paklik ellen techeltek némi plusz early valueval így végig vertem mindet. -
fogtunder
nagyúr
válasz
grizlisandor #84658 üzenetére
1300, nincs időm játszani mostanában
-
grizlisandor
veterán
Ki hol tart a BG-vel?
Én 5,3k-nál és BG Pass nélkül is elvagyok. -
lm83
őstag
válasz
pachito #84656 üzenetére
Hát most Evolve sámi megy, amit alapban szeretek is, de ez a mostani verzió nem fekszik, ezzel a sok lénnyel.. Meg sokan jönnek ellene direkt, mindenki tekkeli a fegyverlopó koboldot...
Tegnap Burn Stormstrike sámival mentem fel.
Amennyire nem éreztem az aggro dh-t múltkor, ezt annyira érzem. Vagy fegyóval vered le, vagy spellekkel, sosem ugyanaz. Meg azért mindig kell számolni a végén, hogy megvan e lethal. De elég tempós a deck. Rugók nagyon ki tudnak akasztani, amennyit gondolkodnak, meg ahány napot kijátszanak...
Már direkt Nozt diszkovereltem lackeyből, hogy nyomás legyen rajta.
Ma sikerült visszajönni r1-re, most gala sámival. -
lm83
őstag
Nagyon kegyetlen ez a játék :/
Tegnap délelőtt lendületből mentem egy 15-3-t kb, ott voltam legend kapujában.
De vagy tízszer is próbáltam, de mindig visszapattantam, nem sikerült kiütni...
Utána a 3* mindig megvolt elsőre, szinte ellentmondást nem tűrően. FInal boss valahogy mindig erősebbnek tűnt. Itt is talán egyszer voltam esélytelen amúgy.
Meg nemegyszer csak még 1 dmg kellett volna a győzelemhez.
Arról meg ne is beszéljünk, mikor azzal bukom el a meccset, hogy sea giantből scrapyard colossust evolvál...Na persze délután meg már csak vesztettem, sikerült is r3-4-re szépen visszaesni...
Kevés erőm van most újra nekifutni... -
ETOM
addikt
válasz
grizlisandor #84652 üzenetére
Nem nagyon érdekli a blizzt. Másnál is rossz. [link]
-
ETOM
addikt
válasz
grizlisandor #84650 üzenetére
Ablakos vagy teljes képernyős módba játszol? Nálam ablakosba akadozik az egész.
-
grizlisandor
veterán
Nálatok is akadozik gépen a játék?
Utolsó nagy update óta néha csinálja. -
fausto
addikt
1500-ös questet cserélnék
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
eLit-MiLan #84646 üzenetére
akkor csak lehet rosszul tudtam, redditen az volt h reszvetelert 1 pack es utana a szavazottad minden nyert meccse utan +1
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
grizlisandor #84643 üzenetére
azok a packok még nem jöttek, nekem is felugrott 1 random pack, elv ez a szintezes miatti, de hogy melyik szint miatt az no idea.
amugy arena: never give up, 0-2vel kezdtem mar majdnem bedobtam a torolkozot, de most meg 5-2nel jarok
-
Derrewyn
senior tag
válasz
grizlisandor #84640 üzenetére
Szintén lvl. 33 vagyok. Szóval a pakkot valószínűleg másért kaptad.
Ezért mondom, hogy mennyire gáz, hogy HS csak úgy magyarázat nélkül adja ezeket.
-
lm83
őstag
válasz
grizlisandor #84640 üzenetére
Pakk a szavazás után jött szerintem
-
Derrewyn
senior tag
válasz
grizlisandor #84636 üzenetére
Te mit kaptál?
Nekem adott 2*50 goldot, de egyrészt semmi magyarázat nem volt hozzá (nem túl userfriendly, small indie comp.), másrészt nem úgy volt, hogy a reward treeben is kevesebb XP kell, és emiatt szintet lépünk?
-
grizlisandor
veterán
Ma megkaptam az küldetésrendszer kompenzálást.
-
vaki
aktív tag
Valaki játssza a Garrosh kalandot? Mit lehet tenni, hogy a 7. szinten túljussak? 11-12. körben mindig ledeadel, eddig a legjobb eredmény az volt, hogy 10HP-ra le tudtam vinni a priestet... pedig tegnap este vagy 6x nekiestem
-
K1nG HuNp
őstag
random bongesztem a battle.net shopot es meglattam a 10 pack + 1 legendarys welcome bundlet, azthittem h ez nekem már nagyon régről megvan, és nem fogom tudni megvenni, de engedte, 5 euroert nagyon jo deal..
mint kiderult valtoztattak 1x a csomag tartalman es akinek anno mar meg volt 1x az ujra megveheti meg 1x, szoval akit erint az szerintem csekkolhatja, fura mert az ingame shopban nincs ugye benne.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
NyxNyxNyx #84630 üzenetére
szerintem igy most nagyon egeszseges a meta, de kiderul kovi vS reportnal.
van eros aggro, van aggrot hard (30% winrate-re csokkento) counterelo control warrior, van controlt vero shaman es libram pala, wildben ott az aggro druid ha valaki azt a hoset tolna.. szoval fullos
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
NyxNyxNyx #84628 üzenetére
Nem fog elszabadulni, mert az aggro ahogy latszik nem fog eltunni, most vegigfutva jobban a nerfeket meg utanaolvastatni a soul DH igazabol tobbet kapott.
Polkeltet eddig is turn5 jatszottuk, readerert nem kar sosem on curve volt kijatszva, egyedul a fegyver kapott igazi nerfet, de 1 dmg..
a skull maradt, ugyhogy meg mindig epikeket lehet huzni és ujratolteni es ujra kihanyni minden lapot a kezbol
-
K1nG HuNp
őstag
huntert pont ezert nerfeltek most a DH mellett egybol, egy patchben mert lattak elore hogy DH nelkul elszabadulna. Shamant nem vagom, szerintem inkabb RNG mint eros, bar egyelore 1 napnyi laddert lattam. A warrior kicsit visszacsuszik ahogy olvastam mert eddig is csak azert volt eros mert a foldbe allitotta az aggro DHt. A paladin egeszen idegesito a sok libram sticky buffjaval.. Kivancsi leszek a kovi hetekben hogy alakul a meta, en most kicsit arenazok inkabb, eleg volt a constructed
-
fausto
addikt
válasz
Frogged #84624 üzenetére
Jut eszembe, ha már shaman, az agyam eldobom, hogy milyen következetlen a játék!
A Strongman 7 mana, de ha corrupt, akkor 0-ért ki lehet tenni. Ha a shaman elsüt egy revolve-ot, akkor egy 0 manás lényt kapok helyetteHa a shaman kirak egy Mogut 0 manáért, de arra nyom egy revolve-ot, akkor az 9 manás lesz! De a csúcs, hogy ha a Strongman valahogy visszakerül a kezembe, akkor megint csak 7 manás. Akkor ez hogy is van?
Annyit ér a kártya, amennyi az eredeti értéke vagy annyit, amennyiért kiraktam?
-
Frogged
aktív tag
Jók a nerfek csak kevesésnek érzem hogy csak a 2 gyors paklit gyengítették a sámán is bőven megérdemelt volna nerfet.
Meg sok lap van ami atom táp de nem piszkálják mert maga a pakli amibe teszik nem olyan erős.
Inkább optimalizálni kéne a paklikat hogy ami gyenge kicsit erősíteni amik meg atom táp kombók azokat gyengíteni a játékban.
Hiába nem top deck a rugo de azért mikor a foxy frauddal 10/10 Edwin lepattan első körben az nem poén.
Vagy amikor a sámi leszorja 2ik körben a cheates fegyoját a lighting bloomnak köszönhetően utána meg vissza veteti 2 szer az sem annyira.
Ja meg a lunar eclips is elég érdekes lap. -
fausto
addikt
Warrior solo kaland hova tűnt?
-
K1nG HuNp
őstag
500 gold és 5 pack csak a belépésért, karácsonyi card back, legendary quest packokért és sok más!!
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
grizlisandor #84619 üzenetére
Ennyi, nehogy már több xp-t kapjál, ha rerollolsz
-
K1nG HuNp
őstag
F2P playerként a standard vagy a wild meta követése a jobb döntés? Arra tudok gondolni, hogy wildban lehet tovabb tart 1-1 kartya, mert annyira OP, hogy egyszeruen az uj pakkok sem verik, standardban meg ugye minden kieggel mennie kell. Vagy uj kiegeknel a wild is a fejere fordul?
Jó cucc ez az aréna de jelenleg a 4 wineket huzom be sorra es kezd lenullazodni a goldom, meg amugy nincs nekem bajom a ranked ladderezessel csak ugye inkabb a gyujtemenyem novelgetnem ha mar adott ho lehend megvan
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
grizlisandor #84615 üzenetére
2*
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Van olyan szabály, hogy a heti küldetésekből csak egy 2500-ös lehet és két 1750-es? Egyrészt mindig ilyen kombóban kapom, másrészt ha rollolom az 1750-est, mindig ugyanakkorát kapok helyette.
-
K1nG HuNp
őstag
VB SPOILER:
=======================3-1re nyert glory Jarla ellen, ugyan ez a meccs volt a vb első meccse is, akkor 3-0al Jarla ment tovább.
Azaz, glory a world champion
-
K1nG HuNp
őstag
amugy van valamilyen magyar kompetitiv szcena a jatekban? neha 1-1 tournament vagy egy fireside gatherings pesten valahol? (jo peresze nem most covidos idokben)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
grizlisandor #84605 üzenetére
De jó, az előző resetből még mindig nem hevertem ki magamat
Adhatna valami rewardot szezon végén és akkor rámennék jobban.
-
K1nG HuNp
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Midguardian #84601 üzenetére
zsirsag, rafekszek egy kicsit az arenara. Macesektol kerdeznem, hogy nekunk nincs mukodo arena pick overlay? windowsra ugye van a heartharenanak ez az overwolfos cucca ami ott a kartya valasztasnal mutatja hogy melyik kartya erne meg jobban, de az overwolf meg nem tamogat macet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!