Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anonym1s
őstag
válasz
liksoft
üzenetére
Hali.
Lehet felreerthetoen fogalmaztam az elso hozzaszolasomat. Nem a tap bug, hanem a melynyomo, csak az egesz egy rendszerbe van kotve es a kulso vincseszter tapja miatt bug a melynyomo. Leirom pontosan. Tehat van a lejatszon 2 usb, az egyikre van kotve egy usb eloszton keresztul 7 kulso hazas vincseszter, a lejatszo hdmi kabelen csatlakozik a tevehez, a tevebol optikai kabelen keresztul az erositobe, es az erositobol arnyekolt rca kabelen a melynyomoba. Ha az usb elosztobol kihuzom a ket szoban forgo vincseszter usb kabelet, akkor megszunik a bugas, tehat az osszes tobbi jo csak ezzel a kettovel bug a melynyomo. Na es ebbol a kettobol is az egyikkel sokkal jobban bug mint a masikkal, de ha a ket vincseszter tapjat felcsereltem, akkor a masikkal bugott jobban. Ebbol arra kovetkeztettem hogy tuti a kulso hazas vincseszter tapja miatt bug a melynyomo. Ja, termeszetesen melyen bug, mivel a melynyomo bug.Akkor szerinted a vincseszter tapjaban valamelyik elko a rossz?
-
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Van nehany kulso vincseszterem amibol kettonek bug a tapja. Illetve nem a tap bug, hanem ugy van, hogy a vincseszter usb kabelen hozza van kotve egy lejatszohoz (playonhd), a lejatszo erositohoz, az erosito pedig egy melynyomohoz aminek sajat beepitett erositoje van, es a melynyomo bug, ha aram alatt van az a ket vincseszter. Amint kihuzom a konnektorbol azt a ket vincsesztert, megszunik a bugas is. Abban biztos vagyok hogy a tap miatt bugnak, mert az egyik sokkal hangosabban bug, de ha megcserelem a tapokat, akkor a masik bug jobban, szoval tuti hogy a tappal van valami gond, de nem tudom mi. Mit lehet ezekkel a tapokkal csinalni hogy ne bugjon vele a melynyomo?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Delphi programozás
- Kuponkunyeráló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest