- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor9
csendes tag
válasz
King Unique #55809 üzenetére
Fogalmas sincs, miért lett dinamikus.
Csak átraktam anno a régi gépemből, aztán működött.
Próbaképp megmozgattam a SATA kábelt, kihúztam a winyóból és visszatettem, aztán miért ne alapon átdugtam az alaplapon, most így működik. Mindenesetre ami fontos, azt lementem, aztán alapos tesztelés alá vetem. Egy rövid tesztet este csináltam már, az rendben lefutott. -
Razor9
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Az este folyamán a Windows 10 lefagyás közeli állapotba került, így újraindítottam a gépet. Gyanús volt, hogy lassan indul, erre az oprendszer betöltése után látom, hogy a merevlemezre (1 TB-os Western Digital Caviar Blue) telepített játékok ikonja nem tölt be. Csodálatos... Ha bemegyek a lemezkezelőbe, ott a Windows dinamikus, de hibás kötetként mutatja, amit nem tudok újraaktiválni, viszont a Hard Disk Sentinel szerint minden szuper és a GetDataBack is látja az adatokat.
Van rá mód, hogy újra elérhetővé tegyem a lemezt vagy inkább mentsek le mindent róla és vegyek tőle érzékeny búcsút?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest