Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcy7
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi Neked is és mindenkinek!
Ezt a tetű progit nem volt egyszerű megtalálni, mert a gyártói oldalon not found... , de megoldottam.
Most csinálom a teszteket vele, a log file-t mentem, aztán meglátjuk mi lesz.
A sima gyors teszt log-jában én sok érdekes dolgot nem láttam, most csinálom a többit aztán, beszélek majd az ipon-osokkal, hogy mi legyen.
Köszi még egyszer!
Egy kicsit azért bánom most már, hogy múlt héten vettem egy Toshiba 3TB-s vinyót...
Ráadásul ezen ami megadta magát csak játékok voltak, így olyan sokat nem ment, szóval értetlenül állok a dolog előtt jelenleg, mert utoljára talán 20évvel ezelőtt adta meg magát winyóm... -
Tomcy7
tag
Sziasztok!
A csatolt képen lévő winyóval szerintetek mit lehet kezdeni?
Ezt a HDsentinel vagy bármi más progi tudja javítani, vagy ez már úgy szar ahogy van?
Azért kérdezem, mert még garis ez a winyó pár hónapig, illetve az lenne a másik kérdés, hogy egy ilyen HD Sentinel képet csatolva lehet-e ezeket gariztatni?
Igazából véletlenül jött ez, hogy feltettem ezt a progit, mert egy 500-as vinyót váltok ki egy 3TB-ssel aztán annak a réginek az állapotát akartam megnézni, erre ez a jó kis hiba fogadott ennél a 1,5 éves winyónál.
Segítséget köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest