Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabi81

tag

Sziasztok!
    Ezt a hibát dobta ki a HD Sentinel progi a vinyómra ami egy Hitachi 721010DLE630 és ami a legfelháborítóbb hogy még 3 hónapos sincsen. (A vinyó ventivel mindvégig hűtve volt.)

Mentsem ami menthető és várjam a végét?
    Gari nem tudom ilyen esetben lehetséges-e vagy várjam meg míg teljesen behal? Mondjuk 3 év gari van rá addig szerintem úgyse húzza ki :)

• gabi81

tag

Sziasztok!

Van egy kb. 3-4 éves 500-as WD blue vinyóm.
    Eddig szépen tette a dolgát HDsentinel is minden rendben talált, azonban egyik gépbekapcsolásnál nem ismerte fel a bios. Mondom újraindítom, de ekkor sem. Mivel nincsenek rajta olyan fontos adatok illetve egy másik merevlemezen is backupolva vannak, így izgatott a dolog de nem annyira, benne hagytam a gépben. Kb. 2 hétre rá viszont a win alatt tc-ben megjelent ez a vinyó, na itt már kezdte b.-ni a csőröm. Ezt követően újra megnéztem HDsentinelt de semmi hibát nem írt ki. Legközelebbi bekapcskor megint nem működik. Kábel csere - mind a kábel, mind az összes sata aljzatot kipróbáltam már - , bios reset factory defaultra, win reinstall, de semmi, a vinyó mindannyiszor felpörög de semmi sem ismeri fel. Gondoltam a tápra is ezért kihúztam minden bővítőkártyát illetve eszközt, meg a felesleges memóriákat is de semmi. Na hagytam is tovább benne az eredeti kábelével az eredeti alaplapi sata portjában.
    Azóta 2-3-4 hetente kb. minden 50-60. bekapcsoláskor (random) ismeri fel a merevlemezt mind a bios, mind a win, amikor látja is a gép akkor HDsentinel semmi hibát nem ír ki. Ez mitől lehet?

Új hozzászólás Aktív témák