- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergogazd
csendes tag
Hali! pénteken vettem egy dt01aca100 winyót, feltettem a windowst, és amikor este letöltöttem dolgokat egyszer csak kikapcsolt,én meg úgy hagytam. másnap bekapcsoláskor már 0xc000000f-et kaptam, telepítővel kijavítottam, hdsentinel szerint nincs semmi baja. tegnap este megint kikapcs, most az előbb kapcsoltam volna be, és valami rendszervisszaállítással kapcsolatos kérdést tett fel. ha elfogadtam, fekete kép bal felül villogó kurzorral. újraindítottam, és inkább a visszaállítás törlését választottam, így bejött minden. a HDD-vel lesz a baj? (nekem kézenfekvőnek tűnik, mert a többi alkatrész már 2 éve hibátlannul működik)
illetve: mivel giga alaplapokról meg sata vezérlőkről hallottam már rosszat, ga-z68a-d3-b3 alaplap, eddig sata2-t használtam, most viszont sata3-at...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest