- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnnie94
csendes tag
liksoft: Rendben, közben olvasgattam még a témában, illetve beszéltem az elkövetővel is, hát meglátjuk, majd megírom a történet végét ha már ott tartunk
Újabb kérdés: Még 5 éve volt egy HDD-m, ami egyik napról a másikra nem bootolt be. Elvittem szakihoz, aki még aznap délután hívott, hogy sikerült beindítani végre, de nagyon melegszik a merevlemez, gyorsan mondjam mit mentsen le, mert nem biztos, hogy beindul még egyszer. Azóta a szekrényben pihent egy dobozban.
Furdal a kíváncsiság, szeretnék szétnézni rajta, illetve megpróbálni lementeni róla ezt-azt. Ha a gépbe bekötöm, érhetnek negatív meglepetések azon kívül, hogy nem éled fel?
-
johnnie94
csendes tag
Sziasztok,
bocsi, ha rossz helyre vagy volt már erről szó, de első nekifutásra nem találtam.
Az este nővérem felhívott: sikeresen a laptop tápegységét dugta a külső merevlemezere. Azonnal kihúzta, megpróbálta az ahhoz valóval, de állítása szerint nem pörgött fel.
Kérdésem, hogy találkoztatok már ilyennel? Ahogy olvasgattam, elvileg ezekben van túlfeszültség védelem egy TVS dióda által. Ez esetben az adat menthető róla, esetleg még a hardver is?
Gondolom az ilyen nem garanciális hiba, cserében nagyon nem is reménykedemElőre is köszi: Jano
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 7
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Képregény topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Eladó SanDisk Portable SSD 480 GB!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest