Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pablo
csendes tag
EkSYS, új vinyón esetén van gyorsformázás? 2-3 éve vettem utoljára vinyót, akkor simán végigvártam mire végigkúszott
.
A "HDD hibásan olvas, kábelhiba, memória hiba" - ezen a vinyón van a Win, az Program Files és még néhány apróság, de eddig semmi sem nyávogott. Igazad van, ez mind lehet gond, bár minden sata cucc az asus alaplaphoz adott kábellel csatlakozik..Azé' köszi

-
Pablo
csendes tag
Sziasztok szakik,
régi gépemből csináltam úja gépet, megtartottam régi winyókat is háttértárnak, és vettem egy 1 TB Western Digital 32Mb SATA2 WD Green Power hdd-t, erre került a win7 és a progik is általában. Eddig minden telepített program rendben van rajta.
A jelenség:
- egy jó nagy ISO fájlt (~7GB) kiRARtam régi winyóról (SATA az is) az újra. Nem jelzett hibát.
- Daemon tools mount, és install.
- Az install hibát jelzett, hogy nem tudja olvasni stb, leállt a telepítés.
- Újra kiRAR, majd újra, most is hibát jelzett, de máshol.
A kitömörítést először totalcommanderből csináltam, majd winrar-ral. 4-5 próbát tettem, majd végül a régi winyóra nyomtam az isot fájlt, onnan telepítettem és csont nélkül ment minden. Túl gyors lenne az új hdd?
Nem hinném..Ezzel kapcsolatban egy megjegyzésem még: miután összeraktam a gépet és elkezdtem telepíteni a Win7-et, akkor azt mondtam, hogy format új vinyó és azt 1 perc alatt megcsinálta. Ezt nem pont értem, mivel réggeben az 500GB lemezeket is jó hosszan kellett formázni. Vmi pre-formatted cucc ez, vagy fast-format van a Win7 telepítőben?
Tudom, kicsit sántít, hogy jó topicba írok-e, de nem látom, hogy szoftver hiba lenne...

Akine van ötlete, vagy tapasztalata, megköszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SanDisk MicroSDXC Ultra 512GB + SD adapter eladó
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T705 1TB PCI-E Gen5 NVMe SSD! 13600-10200MB/s
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem hinném..