- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Elcsesztem egy partícionálást, annyira, hogy új partíciókat is kellett csinálnom/formázás/új oprendszer. A kérdés: mivel van értelme leginkább megpróbálni visszahozni ami menthető?
Bár úgy látom nem ebbe a topicba kelett volna.
-
Drizzt
nagyúr
Ha Udma5 módban megy a winyóm, pedig tudna Udma7-ben is, az a gyakorlatban jelenthet akár minimális sebességcsökkenést?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Kötelező #2897 üzenetére
Ha valamid húzva van, akkor vedd vissza. Tipikusan tud instabil proci is okozni tömörítéssel kapcsolatos hibákat. Más: én felraktam Vistát, s kb. amióta fent van, a winyó egyfolytában dolgozik. Érdekes a szitu... Meg törlök csomó mindent, s a szabad helynél nem jelez ki eleget, s azt írja, hogy nincsen baja a lemeznek.
Hd-sentinelben miért nullázódik sokszor az, hogy mennyi ideje megy a winyó? És miért csak 93%-ot ír a teljesítményre, mit lehet ez ellen tenni? Ez utóbbiak persze mindenkinek szólnak. -
-
Drizzt
nagyúr
Na hát én ezt nem értem, végül sokadik eltávolításra már ment, viszont windowsom teljes halált szenvedett, pedig vírusirtó, meg semmi nem talált semmit. Most mindenesetre felrakom a Pistát majd szerintem, elég volt az XP-ből egy időre.
Más: azt nem tudjátok, hogy miért lehet, hogy van egy 8 megás formázatlan rész a vinyómon? Most láttam a win installnál. Előzőleg úgy emlékszem, hogy az xp installerrel formattáltattam. Most format nem volt. Hogy győződhetnék róla meg bizonyosan, hogy okés a vinyóm? Mert a chkdsk egy hatalmas kalap kakinak tűnik... -
Drizzt
nagyúr
up.
-
Drizzt
nagyúr
A HDsentinel mindenre azt írja, hogy fasza, ha jól látom, kivéve ha nem tudom jól értelmezni a dolgokat. Milyen cuccot lehetne akkor a scandisk helyett használni, ami tényleg kijavítaná a hibát? Közben nyomok vírusírtót, de szerintem nem fog találni semmit. Fontos lenne gyorsan valami program neve, mert tanulnom kéne a gépen.
Bár teljesítményre csak 93%-ot ír a Sentinel most, meg zöld pipa nincsen mindenhol, de gondolom ha nincs semmi piros se ott, akkor nincsen gond...
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Help! Ma reggeltől törölt index hibák szállták meg a vinyómat, scandisk kiírja, hogy törli őket, de mégsem törlődnek. Mit lehet csinálni, vagy milyen programot lehet segítségül hívni? Egyébként az egész gép meg van őrülve, a weblapok is tök furán jönnek be, meg minden más is. Valami nagy gebasz van...
Csoda, hogy a ph bejön jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest