- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lcee79
addikt
Szaisztok!
Vettem egy 8TB Toshiba X300 vinyót
betettem a gépbe, leformáztam (gpt, ntfs)
Aztán másoltam ráMikor kész lett a próba másolás (eléggé változó sebesség volt 105ről indult aztán 60 aztán 20 aztán vissza... szóval nem volt valami hű de jó)
Lekapcsoltam a gépet, és kis idő múlva újraindítottam.
És nem akart elindulni, akármit csináltam nem indul
Belépek a Biosba és azt írja hogy lockolt az új hdd
ami amúgy nem lockolt, legalább is én nem lockoltam
Aztán átraktam másik sata csatlakozóra, másik árammal, de sajnos semmi
Kicsit kattog, de semmi, ha kihúzom egyből indul a gép.Van erre valami megoldás vagy vettem sgy hibás HDD-t?
Köszi!
-
lcee79
addikt
válasz
liksoft #16250 üzenetére
Elnézést, de gondoltam valamilyen program meg tudja csinálni ezt, ha már így elcsesztem, hogy rossz vinyót formázok....vagyis törölök.
A hiren's boot cd 11.1-en hogy sharewarenek írják, de külön windowsra telepítve nem az ezek szerint.
Más megoldás nem létezik, erre a problémára?
Ha igen jó lenne, mert szeretném megoldani.
Azért nem is formáztam le azóta a passportot, hátha megoldható a visszaállítás még.
-
lcee79
addikt
Hi!
Bocs, hogy nem olvasom végig a hozzászólások, de jó lenne vki tudna segíteni most.
Véletlenül arra a vinyóra nyomtam kötet törlését, amire lementettem mindenem előtte 3 perccel.(((
Nem bántottam el vinyót arról az állapotról mivel ezt a windows 1 sec alatt megcsinálta gondoltam meg lehet csinálni egyszerűen.
De tévedtem, 1 napja próbálkozom, de nem sikerült semmit szinte.
Azaz azt kitaláltam, hogy a DiskGenius 3.3.0525-ös progi megtalált mindent a vinyón, ami kötet törlése előtt rajta volt, de sajnos nem eged szériaszám nélkül másolni.
Szériát nem találtam a neten, meg másik olyan programot sem addig eddig eljutna....Tudna vki nekem ebben segíteni, egy működő diskgenius-szal (egy license keynek öülnék a legjobban...) vagy egy olyan programmal ami ugyanígy jó, de műxik crack nélkül is.
ui: Hiens boot cd 11.1-en rajtvan, a progi, de az a cd bug-os és ha elindítom a windowsom bootját is elrontja. a 11-es nem volt ilyen, de azon meg nincs rajt.
thanx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest