Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
daftpunk
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy 2 WD 250gb vinyóm, és az egyik azt hiszem haldoklik. Azon van a rendszer és egy particióm. Néha nagyon sokáig nem csinál semmit, csak "gondolkozik". Elsőre azt gondoltam, hogy az xp-m régi már és ezért csinálja, de aztán vista és win7 telepítése után is "akadozott", nem úgy működik, mint ahogy kellene. Néha még film nézés közben is megáll!!!
A kérdésem az lenne, hogy a vinyóval van-e baj? (Ebben nem vagyok biztos.)Megnéztem Drive healt nevű progival és semmilyen hibát nem talált.Mondjuk eléggé szét van töredezve, de nem tudom, hogy az okozhat-e ilyen problémát?!

Ha leformázom, az mennyit segítene? Megoldaná a problémát?
Köszönöm előre is a segítséget. DP
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi