- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
andzsin73
tag
SZiasztok, tök láma kérdésem van, satás vinyókkal még nem szórakoztam (megragadtam az IDE-nél
, szóval a gépben van 1db hdd és egy második satásat szeretnék rákötni. A gépben lévő HDD-ről lecsatlakozik egy kábel, ami a HDD hátsó részén lévő hosszabbik részbe illeszkedik. A SATA csati rövidebbik része ha jól látom az csatlakozik az alaplapba, egy szabad helyem van, akkor ehhez kellene még egy kábelt vennem, hogy hozzá tudjam kötni az alaplaphoz?
-
andzsin73
tag
Sziasztok, van egy 500gb WD HDD, egy DEll laptopban, na most egy ideje a bootolas megszakad, hogy ellenorizni kell a konzisztenciat, de nem fut végig, próbáltam a win7 alól nortonnal, az sem jutott előrébb csak valami hibát talál, van Everestem, meg Crystal Disk infom, azokon hibát nem látok, de lehet hogy van
ja és az ijesztett meg, hogy az egyik napon volt egy kék halálom, amit utoljára nagyon régen láttam. A win saját szektorjavítója és defragja sem fut le. Mit csináljak? Nem szeretném megvárni, amíg egyszer csak paff...kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- 100/100 WD Blue SN570 1 TB M. 2 NVMe SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest