Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Nincs RAID, 1 lemezes a nas, mivel csak médiaszervernek volt szánva (torrent only), így minden pótolható.. csak amit már letöltött, nem akarom még kétszer lehúzni, illetve jó lenne, ha a tesztelés-gariztatás alatt is lenne valami a nasban.
Igen, olvastam, ez a bullshit netovábbja, nem fogom hagyni, ha bepróbálkoznak vele, köszi a tippet

szerk.: a nas SMART tesztje most 90%-nál megállt. Ez rossz jelnek tűnik..
-
válasz
King Unique
üzenetére
Azt nem írtam, hogy nem nálam van az eszköz - egy rokonomnál lett beüzemelve, távoli elérésem van, illetve mostmár állítottam email értesítőt is, ha tovább romlana, akkor automatikusan jelez. De így első körben nem tudom áttolni PC-be, adatokat is kellene menteni róla.
Aqua-val még nem volt garanciális problémám, személyesen szoktam átvenni náluk a dolgokat, normálisnak tűntek a dolgozók mindig..
A HDD-n pedig sérülés nem igazán lehet: ugye zacsiból ki -> NAS keretbe négy csavarral be, ház vissza, és ennyi. De akkor valahogy lementem, aztán végigtesztelem. -
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene NAS HDD ügyben - egy WD Red-et vettem (Aqua-ból), és 30 nap alatt már 11 hibás szektort jelez. (Tegnap óta változott 6-ról 11-re, a NAS topikban próbáltam érdeklődni, részletesebb infók itt: [link]).
Igazából az érdekelne, hogy a tapasztalatok alapján milyen feltételekkel lehet garanciát érvényesíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest