Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
E-Maxx
tag
válasz
Core2duo6600 #7324 üzenetére
Én számoltam be egy gyerektől, ő meg azt mondja hogy itt a ph-n vette valakitől.
Egyébként ennek nagyon tudok örülni.
-
E-Maxx
tag
Sziasztok!
Van egy 250GB-s sata2 seagatem, imádom a seagetet, eddig semmi bajom nem volt velük.
Ma délelőtt még nyugodtan használtam, aztán gép resi, és halkabb a gép.Mondom mi van, odahajolok hozzá, nem zúg.
Gép resi, továbbra sem megy, kikapcs, másik vinyó lehúz, ez arra a kábelre rádug, semmi.Másik vinyó tovább müködik vele.
Ilyen létezik???
A pineknél semmiféle égési/sérülési nyom nincsen, és az égvilágon semmit nem csináltam vele.Rendszervinyó volt, tele van fontos adatokkal.
A seagate weboldalán lévő cuccba beírtam a szériaszámot, meg a product numbert, de nem ír ki rá semmit.
Beszámoltam anno valamibe, és papirt nem kaptam hozzá.
S/N: 9QE7C3FS
ST3250820SCE
P/N: 9BK13E-667Létezik, mivel országot is kér, hogy nem itthon lett vásárolva, és ezért nem ír rá ki semmit?
Egyébként kb 2 hónapja számoltam be, és vadi újként, a gyári zacsijába, bontatlanul.
Pls, aki tud mondani valami okosat rá, ne kíméljen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Jogász topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest