Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarti19
senior tag
Sziasztok. Szerintetek bedöglött-e az ssd-m,ha a biosban làtom,de win 8.1 telepìtő menüjèben màr nem
sajnos 1 hònapja a betöltes utan kèkhalàl fogadott, ekkor mėg sikerült leformzni s mai napig üzemelt,mert megint kèkhalàl fogadott. Ocz agility 100-as ssd-ről van szò. Kàbel csere s slotvàltàsok is. Masik winyot pedig rendesen latja mindig s a telepìtő is.
Köszi a válaszokat. -
tarti19
senior tag
Sikerült

szépen kihúztam a ata-s winyót majd a cd rommal egy kábelre tettem
ezután méág egy bios trükkött kellett megcsinélnom mivel automatikusan 1 heylre vette az ata winyót
mondom akkor csere és már ment is 
szal msot mind az ata-s winyómat mind a sata-s 2 particióra osztott winyómat is látja a rendszer
-
tarti19
senior tag
Sziasztok
Van egy sata-s winyóm, amit 2 felé 20G és 140G-re szedtem szét... 20G rendsezrnek többi adatnak--> lemezkezelővel csináltam , remélem jó így is?
másik kérdés ami ennél neccesebb, hogy van egy ata-s winyóm amin a minden elmentett dolgom lapul, asus p5w dh deluxew lapom van amin egy eide és egy ide is van...
Első bekapcosláskort mindent látott a biosban, majd mikor cd-ről bootolni akartunk volna csak a kis ata-s winyót látta-> nyomtma egy bios default settings-t, nomármost eddig baba volt mert a telepítőnél látta mindkettő winyót, de mikor xp felkerült csak a 20G-s sata-s részt látta.
(Ezt megoldotttam , szal nem gond ) Sajnos a ata-s winyót nem látja azóta se és nagyon kellene emrt fontos adatok vannak azon.
MI lehet a baj szerintetek?
Ütközne valamivel vagy jumper vag mi?
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nincs mese kell egy masik.
sajnos 1 hònapja a betöltes utan kèkhalàl fogadott, ekkor mėg sikerült leformzni s mai napig üzemelt,mert megint kèkhalàl fogadott. Ocz agility 100-as ssd-ről van szò. Kàbel csere s slotvàltàsok is. Masik winyot pedig rendesen latja mindig s a telepìtő is.