Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SS-Wittmann
csendes tag
csak nekem nem ugyanolyan alaplapom van mint neked
gondolom a te alaplapod Sata2 3 Gb/s
míg az enyém Sata 1.5 Gb/s
de elvileg visszafele kompatibilis Asrock 4CoreDual-VSTA ez az alaplap neve
nem egy ezeréves alaplap ezért nem értem mért csak az eszközkezelőben meg a raid controllerben van ott a merevlemez -
liksoft
nagyúr
A 0D paraméter 3700-as értéke a kitűnő tápod ellenére nekem tápellátási problémát is takarhat. Esetleg egy tápágon túl sok drive van felfűzve, így egymástól el tudják "rángatni" a feszültséget. Vagyis zavart tudnak a tápellátáson a másik drive-hoz juttatni.
Amióta az alaplapi USB csatlakozóktól lespórolják a szűrőkondit
(hiánya miatt az ide helyezett 2,5"-os külső winyók bizonytalanul működnek), én már semmin nem csodálkozom. A winyók tápellátásánál sem találok soha jóminőségű nagy teljesítményű szűrést. Így vagy van a tápegységben a gép csúcsteljesítmény felvétele fölött 30-40% tartalék, vagy a legérzékenyebb alkatrész környékén állandó gondok lesznek.
-
liksoft
nagyúr
Gratulálok. Már annak, aki a sok számból kihámozza melyik oszlop a küszöb, az adat, stb....
De ha jól látom 3700 Olvasási hibád van. 0D, C3 mezők. Nem túl egészséges. Másik gépben is meg kéne tesztelni használat közben. Lehet tápegység probléma, vagy a drive valamiért nem teljesen tökéletes.
Elnézést, elnéztem, és szerkesztési időbe belefértem. Ezért más az adattartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest