Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Mondjuk azt írhattad volna, hogy hubra van dugva...mert az egy + hibaforrás lehet.
"Közvetlenül a gépre dugva, az előlapi usb porton is működik rendesen"
Ez is az előbbi állítást igazolja.Ez aktív / passzív hub? Mert hiába dugod 3.0 portba, előfordulhat, hogy ilyen esetben nem teljesen optimális a tápellátás, ajánlott adapterrel, amit az aktív hubhoz szoktak adni használni.
"A windows nem tud ilyesmit produkálni (w10)?"
Láttam már itt a fórumon, akinél a 7 portos, portonként kapcsolóval ellátott, aktív USB 3.0 hub nem akart rendesen működni Win7 alatt sem. Hogy a D-Link + Win10 párosításnál mi a helyzet e téren, azt nem tudom..? De, mivel nem igazán kiforrott a rendszer és sok benne a bug, elképzelhető. -
King Unique
titán
"nem jön fel usb-n "
Ez mit jelent pontosan, felpörög ilyenkor, Windows nem dob vmi hibaüzenetet, lemezkezelőben látszik??Illetve lehet nem ártana ránézni HDS-el, illetve ha PC és csak 2.0 portok, akkor a hátlapi portban próbálni, mert előlapin nem mindig elég neki a kraft.
Valamint én ilyenkor, ha rádugva nem ismeri fel, gépházból eltávolítanám a csatlakoztatott eszközök közül, ami leszedi full az eszközillesztőjét és restart után próbálnám újra.Amúgy ennek az ellenkezője szokott sokaknál gond lenni, hogy előre rádugva akasztja a gép indulását, mert olyanok a BIOS/ UEFI beállítások, hogy arról próbál bootolni. Illetve én még anno ESET SS 5.x esetében tapasztaltam olyan anno, hogy menet közben rádugva kifagyasztotta a gépet...akkor ESET adott is ki rá vmi bugfixet, de az újabbak már nem csinálják.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest