Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Neszójábe
üzenetére
Neten olvasni néhány csodatörténetet, hogy "átírták", de amikor RAW-os külső vinyóhoz én kerestem, nem találtam pontos leírást. Biztos vmi csoda Linux Live CD, GParted segítségével oldották meg (Linux topikok), de én nem bízom annyira az ilyen mókolásokban... Eleve Windows se csak úgy ok nélkül tesz mindent RAW-ba, külső merevlemeznél egy nem megfelelő leválasztás is akár okozhat ilyet.
Legjobb először fullosan lementeni róla mindent, aztán utána nekiállni kísérletezgetni. Lehet épp egy TestDisk is visszaállítja a partíciót, v a fizetős Disk Direktorral is sikerült egyeseknek úgy tudom.De lehet adatmentés után, csak a RAW partíció törlése, majd újraformázás és adatok visszamásolása lesz a megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest