- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
Sk8erPeter #9853 üzenetére
Most lehet úgy 1 hónapos a "kicsike", akkor még járódik
. Alig hiszek a fülemnek
Nemrég tudtam meg, hogy a hangszórókat is be kell járatni - nekem újdonság volt - , most meg már a vinyókat isViccet félretéve, én is gondolkodtam már a vibe-fixeren, de elötte kipróbálok egy olcsóbb megoldást.
Mégpedig azt, hogy a vinyó oldalára autóbelsőt fogok csavarozni, és ezt a belsőt rögzítem a házban. Nálam kicsit más a helyzet a HDD felgogatás terén, mivel gyorscsatlakozós a Chifi ház, így némileg több helyem van. A gyorscsatlakozót kihagyom és egy kb 1 cm-el szélesebb csíkot rögzítek a vinyó oldalára ( duplán is elfér). A túllogó 1 cm elegendő a házban történő valamely rögzítésre ( csavarozás), de nem túl hosszú, hogy kilengjen, főleg duplán, és azt is mindkét oldalt.
Mindenképpen kell valami jó megoldás, mert a Hitán kívűl van még egy 250 Gb és egy 320 Gb Seagate a házban, és ha mindegyiket tápra dugom, akkor összebúgnak, és ez a nagy ház búg bizony. Így legtöbbször lehúzom a Seagateket, de ez így nem valami kényelmes.
A vibe fixerből kéne mindjárt három, az már nem olyan kevés pénz, ezért próbálkozom egy gazdaságosabb megoldáson, meg a bütykölés öröme ugye
Ha nem jön be, akkor úgyis megveszem, jobbat nem tudok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest