Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csiga8

senior tag

válasz Sk8erPeter #9853 üzenetére

Most lehet úgy 1 hónapos a "kicsike", akkor még járódik :). Alig hiszek a fülemnek :D
    Nemrég tudtam meg, hogy a hangszórókat is be kell járatni - nekem újdonság volt - , most meg már a vinyókat is :D

Viccet félretéve, én is gondolkodtam már a vibe-fixeren, de elötte kipróbálok egy olcsóbb megoldást.

Mégpedig azt, hogy a vinyó oldalára autóbelsőt fogok csavarozni, és ezt a belsőt rögzítem a házban. Nálam kicsit más a helyzet a HDD felgogatás terén, mivel gyorscsatlakozós a Chifi ház, így némileg több helyem van. A gyorscsatlakozót kihagyom és egy kb 1 cm-el szélesebb csíkot rögzítek a vinyó oldalára ( duplán is elfér). A túllogó 1 cm elegendő a házban történő valamely rögzítésre ( csavarozás), de nem túl hosszú, hogy kilengjen, főleg duplán, és azt is mindkét oldalt.

Mindenképpen kell valami jó megoldás, mert a Hitán kívűl van még egy 250 Gb és egy 320 Gb Seagate a házban, és ha mindegyiket tápra dugom, akkor összebúgnak, és ez a nagy ház búg bizony. Így legtöbbször lehúzom a Seagateket, de ez így nem valami kényelmes.

A vibe fixerből kéne mindjárt három, az már nem olyan kevés pénz, ezért próbálkozom egy gazdaságosabb megoldáson, meg a bütykölés öröme ugye :)

Ha nem jön be, akkor úgyis megveszem, jobbat nem tudok :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés