Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nekem is ugyanúgy 1 TB-os Hita-m van, és eleinte én is sokat nyavalyogtam a rengeteg kerregés miatt, mert engem is rohadtul idegesített, de úgy van, ahogy Dzsekó írta, ez a "kalibrálás" egyre ritkul. Most már tényleg alig kerreg! Szóval én is meg vagyok nyugodva. Légy türelemmel, soká tart, de abbahagyja.
Amúgy a másik vinyós topicban audi100td és engusz is próbálták a "Sharkoon Vibe Fixer"-t, ami állítólag nekik nagyon bevált, szinte teljesen "megszünteti" a HDD zajongását, ami leginkább a házzal való rezonanciából következik. Itt van róla egy-két kép: [link]
Én is terveztem, hogy veszek, de aztán úgy döntöttem, hogy majd inkább készítek házilag hasonlót, még ha nem is lesz olyan szép, legalább megvolt az alkotás öröme.
Szerk.: pontosítok, a vinyó a kerregést nem hagyja abba teljesen, mert nyilván az oprendszer dolgoztatja. De a kezdeti rendkívül gyakori kerregés egyre ritkul. Már önmagában sem számít egy halk vinyónak ez a típus, de valamit valamiért. Nagy kapacitás, gyorsaság, ez nagyobb zajjal jár. Kivéve, ha megoldod, hogy ne érintkezzen a házzal.
-
Dzsekó
addikt
Hali!
Az új Hitachi vinyónak főleg az élete elején elég sűrű időközönként van öntesztje.
Ez ahogy használod egyre jobban ritkul, ez amolyan kalibráció. Nálam már nem is csinálja és win sp2 van rajta. Jelenleg 662 órát futott a vinyó. És 1 hónap használat után már érezhető volt a ritkulás. A legelején kb. 5 percenként kerregett egy jó 1-2 mp-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(nekem se)
nem gumibelsőt? vagy mire gondolsz? Az autó melyik belső részére?