Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fatal1tyUSER
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen akkor tuti gyorsformázást csinál csak a Paragon. Csak azt hittem már lemaradtam valamiről...
És sehol sem írta hogy választhatnék gyors vagy teljes között. Akkor ezzel nincs gond.Megcseréltem és megigazgattam kábeleket de azokkal semmi gond nem volt, ugyanazt írta a HDD Health a vinyókra.
Felraktam a Hard Disk Sentinel Pro-t ahogy javasoltad, és az mind2 vinyómra 100%-os minőséget jelez, és teljesítményt is!!! A másik persze folyamatosan 77%-ot ad csak. (Mindjárt utánajárok ill. megnézem van e frissebb ver ebből a progból is esetleg.) Úgyhogy lehet mégsincs akkor baja a vincsinek. Majd még jelentkezem hogyha van fejlemény.

Köszi szépen Sk8erPeter!!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És sehol sem írta hogy választhatnék gyors vagy teljes között. Akkor ezzel nincs gond.