Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #9186 üzenetére
Az a baj, hogy amikor ezt az új TB-os vinyót particionáltam és formázgattam, akkor totál elfelejtettem, hogy a swap-ot az elejére kéne csapni, most meg már jól rápakolgattam párszáz gigát, és a lakásban már nincs ekkora tárhelyű vinyó, amire át tudnám addig pakolászni a cuccokat, pedig ahhoz újra kéne particionálni
Szóval ideje lesz jópár kétrétegű DVD-t megírni meg lementegetni ismét, mert azért örülnék neki, ha ezzel is gyorsulást tudnék elérni.
Bár sokszor azt mondják, ha nem használ az ember memóriaigényes alkalmazásokat, akkor akár ki is lehet 2 GB-nál már kapcsolni a fenébe a swapot, de ki tudja, mikor akarok pl. videoszerkesztőt vagy durvább igényű játékot használni...(#9187) Kernel: ez a durva, csattanásszerű visszacsapódás a régi vinyónál nem tesz nagyon rosszat a fejnek?
Amúgy a Hitachi-t azért választottam, mert a másik vinyós topicban agyba-főbe dicsérték, hogy az egyik legmegbízhatóbb márka, érdemes azt venni.
Mondjuk tény, gyorsaságra eddig nem is lehetett panaszom: [link] amikor ezt írtam, a zaj még nem volt zavaró - azóta kerreg, mióta a rendszer rajta van
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest