Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Próbáld meg értelmezni, amit írtam.
Én nem azt írtam, hogy az XP hűűű de jó és mindenki maradjon meg SP1 előtti telepítőjénél. Hanem azt, hogy az átlagfelhasználók többségénél még az XP van és lesz a gépen hosszú ideig - és rengeteg olyan XP-telepítőkészlet van odakint, amelyben nincsenek benne a szervizcsomagok, nagy méretű merevlemezek és újabb vezérlők támogatása stb. Egy átlagos felhasználótó nem is várható el, hogy azt gondolja: a telepítőlemeze, amit vett/kapott, egyszerűen elavult az új harderkomponensek fényében. Egy szakmai topikban pedig nem csak az új rendszerek, legfgrissebb javítások ajánlásával kell naprakésznek lenni, hiszen van egy olyan rakás szituáció, amikor nem olyan egyszerű a probléma megoldása, miszerint "viszek neked egy corporate XP-t vagy Vistát, legújabb, most tőtöttem le, főtesszük azt kész".Nekem a Vistával más bajaim vannak, az egy külön történet és más szakmai aspektusai vannak.
Ja, és nem a csóróság miatt nem kedvelem a Vistát.
Két telephelyen 4 olyan csúcsgépem van, amikért sokan a fél lábukat odaadnák, én ezekkel videotechnikai munkát végzek. Pont ez utóbbi miatt nincs rajtuk Vista, egy rakás általam használt szoftver lassabban vagy problémásabban megy Vista alatt egyelőre. És azért nem fogok újra milliós összeget kiadni más szoftverre, hogy Vista alatt dolgozhassak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nem azt írtam, hogy az XP hűűű de jó és mindenki maradjon meg SP1 előtti telepítőjénél. Hanem azt, hogy az átlagfelhasználók többségénél még az XP van és lesz a gépen hosszú ideig - és rengeteg olyan XP-telepítőkészlet van odakint, amelyben nincsenek benne a szervizcsomagok, nagy méretű merevlemezek és újabb vezérlők támogatása stb. Egy átlagos felhasználótó nem is várható el, hogy azt gondolja: a telepítőlemeze, amit vett/kapott, egyszerűen elavult az új harderkomponensek fényében. Egy szakmai topikban pedig nem csak az új rendszerek, legfgrissebb javítások ajánlásával kell naprakésznek lenni, hiszen van egy olyan rakás szituáció, amikor nem olyan egyszerű a probléma megoldása, miszerint "viszek neked egy corporate XP-t vagy Vistát, legújabb, most tőtöttem le, főtesszük azt kész".
Két telephelyen 4 olyan csúcsgépem van, amikért sokan a fél lábukat odaadnák, én ezekkel videotechnikai munkát végzek. Pont ez utóbbi miatt nincs rajtuk Vista, egy rakás általam használt szoftver lassabban vagy problémásabban megy Vista alatt egyelőre. És azért nem fogok újra milliós összeget kiadni más szoftverre, hogy Vista alatt dolgozhassak.