- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Próbáld meg értelmezni, amit írtam.
Én nem azt írtam, hogy az XP hűűű de jó és mindenki maradjon meg SP1 előtti telepítőjénél. Hanem azt, hogy az átlagfelhasználók többségénél még az XP van és lesz a gépen hosszú ideig - és rengeteg olyan XP-telepítőkészlet van odakint, amelyben nincsenek benne a szervizcsomagok, nagy méretű merevlemezek és újabb vezérlők támogatása stb. Egy átlagos felhasználótó nem is várható el, hogy azt gondolja: a telepítőlemeze, amit vett/kapott, egyszerűen elavult az új harderkomponensek fényében. Egy szakmai topikban pedig nem csak az új rendszerek, legfgrissebb javítások ajánlásával kell naprakésznek lenni, hiszen van egy olyan rakás szituáció, amikor nem olyan egyszerű a probléma megoldása, miszerint "viszek neked egy corporate XP-t vagy Vistát, legújabb, most tőtöttem le, főtesszük azt kész".
Nekem a Vistával más bajaim vannak, az egy külön történet és más szakmai aspektusai vannak.
Ja, és nem a csóróság miatt nem kedvelem a Vistát.
Két telephelyen 4 olyan csúcsgépem van, amikért sokan a fél lábukat odaadnák, én ezekkel videotechnikai munkát végzek. Pont ez utóbbi miatt nincs rajtuk Vista, egy rakás általam használt szoftver lassabban vagy problémásabban megy Vista alatt egyelőre. És azért nem fogok újra milliós összeget kiadni más szoftverre, hogy Vista alatt dolgozhassak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Motoros topic
- iPhone topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Csinált valamit a Nokia: megváltoznak a telefonhívások
- Windows 11
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest