- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
válasz
liksoft #6362 üzenetére
Ez így igaz...senkinek sem érdeke hogy a mai magyar emebr "tudjon", egészséges legyen -> magas vérnyomásra mi a megoldás:? vérnyomáscsökkentőt írnak fel...ami NEM a megoldás mert a problémát nem szüntetik meg csak a tüneteket kezelik...így viszont kifizetünk egy valag pénzt az államnak mert az egészségügy tömény üzlet!
A média pedig hatalom...sokan nézik a baromságokat...és nem biztos hogy azért mert erre van igény...csak sehol nincs jó műsor, illetve a pénz és a multik befolyásossága megakadályozza az érdemi csatornák fennmaradását lásd: TV3.
Tény hogy alsóban kéne megtanítani a gyerekeket alapvető dolgokra, mint például a szövegértés...de sajnos mivel nem teszik megfelelően a szülők feladata is hogy segítsenek a gyermekükön. Nekem még nincs gyerekem de az biztos hogy nem csak az iskolában fog tanulni. ( Nyílván nem a szülő hibája ha ideje nem engedi hogy ilyen szinten foglalkozzon gyermekével, de rengeteg az olyan szülő aki azt mondja hogy ez az iskola feladata nem az övé és leszarja. <- na ezt a gondolkodásmódot kéne megváltoztatni! )
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest