Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener
senior tag
válasz
liksoft #6349 üzenetére
"Szerintem millió helyen le lett írva, ha az adatok kellenek, akkor azokról fizikailag másik drive-ra KELL kópiát készíteni. Az eredeti drive-ot NEM buzeráljuk!
Az adatoknak ÁRUK van. Ha annyit nem érnek meg, hogy egy másik drive-ot beszerezzen a mentéshez az ember, akkor azok az adatok annyit sem érnek. Ebben az esetben nyugodtan kidobhatjuk az ablakon, és formázhatunk."
Teljesen igazad van, szinte aranyszabálynak is tekinthető lenne...
de hogy miért nem logikus ez embereknek...nem értem?
-
TonTomika
aktív tag
válasz
liksoft #6349 üzenetére
Hello!
Oké akkor ha más megoldás nincs akkor próbálok helyet szorítani...azt hittem orvosolható a probléma egyszerűbben is mint az adatok mozgatása
...igazából a baj csak az hogy nem tudom hogy mi van rajta...nagy valószínűséggel ezen vannak az elveszettnek vélt Horvátországi nyaralás képei...az egész merevlemezt formázzam le vagy csak a partíciót?
Köszönöm a gyors reakciót!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest