Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
King Unique #54713 üzenetére
Sajnos a külső AXAGON ADSA-ST DUAL HDD dokkolóm bemondta az unalmast!
Szerintem a nagyon melegedő 4TB "3,5" vinyóm alatt megfőzte magát.
Semmi ventilátor nincs beépítve az Axagon-ban és hiába volt szabadon a polcon nyitottan még se tudott hűvösen maradni.
Pedig arra gondoltam ez Axagon mindent bírnia kellene hiszen másolósra lett tervezve eleve a két HDD közt.
Bánom,hogy a másikban meg működés alatt benne hagytam a noti 1Tb vinyót, tartottam tőle,nem mertem leállítani Clean all használat közben a dokkolót,mivel az egyik HDD-s oldalon írva,volt,hogy végig kell mennie a folyamatnak.
Lehet egy ilyen dokkoló nem alkalmas fent jelzett funkcióra ,legalábbis hosszabb 1-2 órás működés alatt csak kisebb adatátvitelekre?
Gondolom erre a kimúlt Seagete "2,5 "1TB vinyómra nem nyújthatók be kárigényt,hogy maga a dokkoló nyírta ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest