Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Azért ezekben elég erős ferdítések és tévhitek+ mumussal riogatás van felsorolva.
Most szedtem elő a 20+ éves régi 2,5GB / 8,5GB Quantum vinyóimat. Legalább 20 éve be nem voltak kapcsolva, pihentek a szekrényben, miután kiszolgálták az idejüket. Jelentem kutyabajuk. Végigmentem teljes felület tesztel, teljes smart diag, és 100% a kondicio. Pedig itt huhog az internet bölcs népe, hogy jajj 2 év és ha nem nyúlsz hozzá, elmágneseződik a tányér és minden adat elvész. Ja, floppy-ra ugyanez. Beraktam próbaképp pár szintén 20+ éves floppyt. Ott van rajta tovàbbra is szépen a descent.arj vagy a OneHalf... -
Tarokk79
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Akkor lehet kuka lesz. A HDS windows trial a következőket mondja:
Önteszt állapota: Sikertelen olvasó egység hibája miatt
Teljesítmény: 100%
Kondíció: 5%
A lemez felületén található 1120 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
A lemez önteszt során talált 104 hibás szektort.Amúgy nem lepődtem meg, inkább az érdekel, hogy ez tényleg kuka, vagy csak pár rossz szektor van rajta, ami túlélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi