Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
Doky586
üzenetére
Az adatvesztő hdd egy külső usb-s rack-ben van, csak adattárolás volt a feladata.
(#52051) *Ropi*
Zyxel 326 a NAS, amiben egy WD BLUE 1TB (3,5"), illetve egy WD Blue 1TB (2,5"). Tudom, ajánlott két egyformát, ráadásul blue helyett a red WD-t használni, de ennek akkor sem kellett volna megtörténnie ilyen formában.
A NAS hdd-k fájlrendszere gondolom valamelyik linux típusa volt (ext4 talán, ha számít), a külsőé (régebbi 2,5" notebook hhd) ntfs, hogy könnyen hozzáférjek windowsból is.Helyreállítás alatt a NAS felélesztését értem, mert elég körülményes volt kitalálni, hogy nem a NAS-sal van hardveres probléma. Ha pedig két 3,5" hdd-m lett volna, akkor nem tudtam volna (rack és asztali pc hiányában) formatálni azokat windows rendszerből, ugyanis a NAS sípoláson és újrainduláson kívül semmi mást nem produkált.

De itt van az esetleírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest