Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
MasterDeeJay #49218 üzenetére
Ma megerkezett a HDD. Hozzateszem, mar tegnap nalam lett volna, de nem tudtam atvenni. 1 napos UPS futar hozta. Jol becsomagolva: HDD antistatikus csomiban, HDD muanyag tok, kartondoboz, vizzallo zacsko szeru boritas.
23.-an kertem az RMA-t, szoval 7 nap(abbol 2 hetvege), es mar itt is az uj, meg 4honap garis HDD-m.Vamon nem akadt fel(irtam a doboz minden oldalara, hogy garanciaba megy vissza), feladasa 6.500Ft volt, nyomkovetessel. 1.000Ft lenne levelkent, ami nem tartalmaz semmit, tehat feladod, es volt nincs. Viszont a postai nyomkovetes meg mindig azt irja, hogy sikertelen kezbesites(majd felhivom oket, hogy akkor kuldjek vissza...
)
Roviden ennyi!
6.500Ft, es 7nap.
Ja, mejdnem elfelejtettem. Purple HDD-t kaptam, pont ugyan olyat amilyet feladtam nekik, csak ezen fekete a matrica...
-
energy4ever
addikt
válasz
MasterDeeJay #49218 üzenetére
Rendben, irok majd. Szerintem minden rendben lesz. Itteni taggal is beszeltem, aki mar csinalt ilyet. Utana meg haverommal is, aki mar rengeteget visszakuldott sikeresen.
OEM, vagy nem OEM:
En eddig csak zacsis HDD-t lattam. Sajnos hasznalt vasarlasakor nem lehet tudni, hogy OEM, vagy nem. Webshop-bol rendelve meg ha nincsen beleirva, hogy OEM, akkor:
Megkapot, nem bontod ki, ellenorzod, a WD oldalan. Ha van ra gyartoi gari, akkor megtartod. Ha nincsen, akkor vasarlast kovetoen 3 napon belul az elado fejehez vagod a hulladekot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest