- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
válasz
liksoft #42611 üzenetére
Igen csak, ha az van amire gondolsz, akkor többet már nem olvas szemüveg nélkül nem?
Ez viszont egyszer már csinálta ezt pár másodpercre, aztán megint jó volt, mert akkor kábelt cseréltem és jó lett.
Konkrétan bedugtam egy asztali gépbe meghallottam, hogy milyen hangok jönnek belőle, mondom ajajj, és azonnal kihúztam másik kábellel, a gépen egy másik USB portot választottam és akkor felismerte. Most legutóbb egy notiban volt, ami elsőre felismerte gond nélkül.
(Van a táskámban 3db usb kábel és most néztem meg, minden kábelem hibátlan, szóval akkor sem a kábel miatt volt a gond, csak a sietségben akkor azt gondoltam, hogy megtört a kábel vagy a csati nem jól érintkezik. A csatit most újraforrasztottam rajta, van profi forrasztó állomásom. Az most tuti jó. Nem az a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest