- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
liksoft #41983 üzenetére
Egy dolgot jó lenne, ha megértenél végre.
Az internetes fórumok alapvető célja nem az üzleti vállalkozások érdekeltségének kiszolgálása, hanem az egymásnak való segítés, tapasztalatok önzetlen átadása. Nyilván ésszerű határokon belül, a kockázatokra való figyelmeztetés mellett.
Figyelmeztetést odaírtam, vagy nem?
Szerinted ezeken a szakmai fórumokon ki nincs azzal tisztában, hogy a HDD érzékeny a porra?
Kinek írod ezeket a kéretlen információkat? Számomra biztosan felesleges, nem tegnap kezdtem.
esély sincs a mentésre, hiába hibátlan minden más.
Mondod te, hiszen üzleti érdekeid fűződnek ennek a hitnek a fenntartásához. A valóság azonban néha mást mutat:
https://www.youtube.com/watch?v=F5Y7BniaRXg
https://www.youtube.com/watch?v=WNJqTPutrJ4
stb. lehetne folytatni a sort.
Előbbi hozzászólásomnak sem kellett volna megszületni, ha múltkor nem veszem zokon, amit írtatok nekem, a "kártékony" hozzászólásomról. Ami inkább számodra és a másik érdekelt adatmentő társad számára volt kártékony. Nem az itteni fórumozók számára.
15 év fórumozás után sem te, sem más nem fogja az én hozzászólásomat kártékonynak nevezni. Ha mégis, annak következménye lesz.
Tehát dönthettem volna úgy is, hogy az előző hozzászólást nem írom meg. Miért is rontanám mások üzletét?
De nem. Amíg nem szálltok le rólam ezzel a szakmai trollkodással, addig én sem fogok ilyenre tekintettel lenni. Maradnék inkább a fórumos közösség támogatása mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- 1 Tb-os NVME-k
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest