- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
lorcsi #39317 üzenetére
Melyik a négy közül, a Seagate? A WD-nek valaha volt erre alkalmazása. Ha véletlen nem tudod, a SMART értékeknél a Load/Unload Cycle Count. Én személy szerint az ilyen problémát a Hard Disk Sentinellel oldom meg. Gépindításkor a Fejlett energiagazdálkodásnál az értéket feljebb veszem így sosem áll le. Beállítható, hogy magától megtegye, de másnak valahogy nem működött, én meg nem is próbáltam. Van egy másik program, ami ugyanennyire alkalmas, a Hdd Scan 3.3 /telepítést nem igényel/. A sok hasznos funkciója között képes különálló parancsfájlt létrehozni (erre ami neked kell), amit ideális helyzetben már bárhogy kezelhetsz (indítópult, ütemezett feladat). Azért mondom így, mert végül nekem nem úgy működött, ahogy elképzeltem. Pl. build command line ... Létrehoz egy *.bat vagy egy *.com fájlt a kiválasztott funkcióra éés .. nem történik semmi. A fájlt létrehozza, de az nem hajlandó működni. Hátha neked nagyobb sikered lesz, vagy ügyesebb vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Robogó, kismotor
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- VR topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest