- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
djculture #38235 üzenetére
Hmmm biztos igazad van, bár érzek némi túlzást. Nekem csak pár notivinyóval van tapasztalatom, volt közte jó is rossz is, de az SSD-ben sem bíznék meg teljesen, és drága - nekem legalábbis. Valamin meg kell tárolni az adatokat.
Black-el szemezgettem de az megint kb. dupla ár, és már nem nagyon látok 5 év garival. Plusz nagyobb teljesítményű, úgy tudom jobban is melegszik, ennek az acernek meg nem éppen impozáns a HDD hűtése, lehet megfőne benne.
No de mindegy, addig akartam csak nagyobb tárhelyet neki (már szűkösen fér el rajta), míg nem lesz keret egy új gépre, abban meg úgy is lesz legalább 500GB. De nőből van, ilyenek nem játszanak hogy külső házban vinyó, mert úgy is csak a gondok lesznek belőle. Nem kell nekem a fájás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest