Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
LonGleY
üzenetére
Jól látod. Mindenütt csak ajánlom. Ennek az az oka, hogy a kollégám kezébe szoktam adni az ilyen drive-ot, és ő a speciális firmware kezelő HW-en végzi el. Ha azt elkezdeném leírni, ott mit kell vele csinálni szerintem nem lennél okosabb tőle. Így marad az, hogy elmondom mit keress, mert a megoldás várhatóan ott lesz.

U.i.: Nem szeretem a másik helyett ingyen megcsinálni a dolgokat, de ha tudok, ötletet, utat ajánlok. Még ez sem biztos, hogy jó, de talán kiindulási alapot jelenthet, így talán hamarabb meg tudja oldani a problémáját. Igaz, időnként kellhet kreativitás is hozzá.
-
djculture
félisten
válasz
LonGleY
üzenetére
Szerinterm meg vidd el egy kolégához és az megnézi hogy mi a pálya vele, mert nem tudom mit alkothatsz amit ajánlottam samsung gyári hutil simán kezeli. Ha tízet nem néztem meg ebben a hónapban pont ugyanazt a típust akkor egyet se...Abban pedig simán SET MAX ADDRESS : Resizing capacity beállitást kell megnézni hogy nincs e átállítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amazon
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő