- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
LonGleY #33150 üzenetére
Jól látod. Mindenütt csak ajánlom. Ennek az az oka, hogy a kollégám kezébe szoktam adni az ilyen drive-ot, és ő a speciális firmware kezelő HW-en végzi el. Ha azt elkezdeném leírni, ott mit kell vele csinálni szerintem nem lennél okosabb tőle. Így marad az, hogy elmondom mit keress, mert a megoldás várhatóan ott lesz.
U.i.: Nem szeretem a másik helyett ingyen megcsinálni a dolgokat, de ha tudok, ötletet, utat ajánlok. Még ez sem biztos, hogy jó, de talán kiindulási alapot jelenthet, így talán hamarabb meg tudja oldani a problémáját. Igaz, időnként kellhet kreativitás is hozzá.
-
djculture
félisten
válasz
LonGleY #33150 üzenetére
Szerinterm meg vidd el egy kolégához és az megnézi hogy mi a pálya vele, mert nem tudom mit alkothatsz amit ajánlottam samsung gyári hutil simán kezeli. Ha tízet nem néztem meg ebben a hónapban pont ugyanazt a típust akkor egyet se...Abban pedig simán SET MAX ADDRESS : Resizing capacity beállitást kell megnézni hogy nincs e átállítva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest