Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
unknownerror
tag
válasz
katt777
üzenetére
nekem van egy wd 160 gigás atásom, 1400! nap van benne, és 100/100, használtan vettem, a legmagasabb hőfok 73!(nem nálam), csak ideiglenes adattárolásra használom, de szerintem csoda, hogy még megy
amúgy samut használok évek óta(6-7 fordult meg nálam), ebből 1 ment gallyra, 1,5 évvel a vásárlás után, még jó hogy 3 év garit ad(ott) samsung.nekem még sose tudta kijavítani, pedig pár hdd-n átküldtem már a hdd regeneratort, lehet nagyon halottak voltak már.
-
djculture
félisten
válasz
katt777
üzenetére
Én csak wd-t vagy segate-t veszek de csak is kisebb drágább, szerverekbe szántat. Ezek a nem 24 órás működésre tervezett (egy időbe ki is került ez a megállapítás a vinyóra akkor balhé volt belőle eltűnt, de a mechanikája továbbra is gagyisztán) hanem koca használtos green-ek eleve felejtősek. Régen a blue-k is jók voltak ma azokból is csak a egyes típusok amik már nem kaphatók fél éve a boltban a jók(advancedesek szrt se érnek).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen TV-t vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
amúgy samut használok évek óta(6-7 fordult meg nálam), ebből 1 ment gallyra, 1,5 évvel a vásárlás után, még jó hogy 3 év garit ad(ott) samsung.