Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Máté tíz pró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
sityupityu #28414 üzenetére
Nézegetem a gondjaid ... ilyen esetekre ha tárolásra használod a HDD-t , akkor annak a használatakor ne direkt a gépre dugdosd ... az a hiba okozója ... nekem is van több , arra mint neked ... vegyél egy külső HDD-s USB-s dobozt és ezen keresztűl azaz USB háttértárként használd
egyszer jártam meg én is a tanulópénzt megfizetve ... azóta így hibátlanul teszi a dolgát és még sebességben is jó ... persze ez esetben egy gyors USB2 port nem árt ... de nem lesz ilyen gond .
Elveszettnek vélt anyagod menthető , de ahhoz kell egy másik 1TB-s vinyó és egy : EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional fullos proggi ... ami felnyitja a törölt partíciót is és így kilehet másolni az üres merevlemezre , vagyis a proggi maga végzi mindezt ...
Persze van már ujabb verzió is ettől
...
-
djculture
félisten
válasz
sityupityu #28414 üzenetére
Ezek a nagy hdd-k ilyenek, érdesebb több kisebbet venni akkor bármi van nem veszik el eleve annyi adat meg azok jobban is bírják. 2,5 nagy külső hdd az meg tényleg egy pusztuló eszköz. Elég neki egy nem megfelelően tápolt USB kör és béke poraira. Ezeket abszolúte nem ajánlom fontos tárolásra max akkor ha van belőlük több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Super Mario Galaxy - teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Fűnyíró topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest