Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Szórakoztam vele egy kicsit.
Én úgy telepítettem a wint,hogy a winyó a kártyára volt kötve az olvasó pedig az alaplapra.
Most átkötöttem az olvasót is a kártyára. Láss csodát egyből elindult. Majd elkezdtem telepíteni egy programot pendrive-ról. A pendrive a gép hátuljába volt dugva.
Újraindítottam a gépet és megint nem indult a gép.Azt írta vegyem ki a lemezt stb.
Aztán kihúztam a pendrive-ot és ugyan ez volt csak nem írt ki semmit hanem villogott a "_" jel.Aztán újraindítottam megint és csak beletettem a win telepítő cd-t de nem bootoltam róla.Felpörgette a cd-t majd kiírta mi van rácsatlakoztatva a kártyára és ismét elindult.
Nekem az a gyanum,hogy a pendrive miatt nem indul. De miért?
-
Directors
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Megnéztem. Én itt találtam Advenced/Chipset/Onboard Device/Internal ...... Disabledre állítottam.
Sajna semmi.
Bekapcsolom a gépet előjön az ASUS logó aztán megy megy tovább. Bejön egy fekete képernyő majd pár pillanat múlva egy ilyen jel "_" a bal felső sarokba villog és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bekapcsolom a gépet előjön az ASUS logó aztán megy megy tovább. Bejön egy fekete képernyő majd pár pillanat múlva egy ilyen jel "_" a bal felső sarokba villog és ennyi.