- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
válasz
djculture #26191 üzenetére
Szórakoztam vele egy kicsit.
Én úgy telepítettem a wint,hogy a winyó a kártyára volt kötve az olvasó pedig az alaplapra.
Most átkötöttem az olvasót is a kártyára. Láss csodát egyből elindult. Majd elkezdtem telepíteni egy programot pendrive-ról. A pendrive a gép hátuljába volt dugva.
Újraindítottam a gépet és megint nem indult a gép.Azt írta vegyem ki a lemezt stb.
Aztán kihúztam a pendrive-ot és ugyan ez volt csak nem írt ki semmit hanem villogott a "_" jel.Aztán újraindítottam megint és csak beletettem a win telepítő cd-t de nem bootoltam róla.Felpörgette a cd-t majd kiírta mi van rácsatlakoztatva a kártyára és ismét elindult.
Nekem az a gyanum,hogy a pendrive miatt nem indul. De miért?
-
Directors
senior tag
válasz
djculture #26191 üzenetére
Megnéztem. Én itt találtam Advenced/Chipset/Onboard Device/Internal ...... Disabledre állítottam.
Sajna semmi.Bekapcsolom a gépet előjön az ASUS logó aztán megy megy tovább. Bejön egy fekete képernyő majd pár pillanat múlva egy ilyen jel "_" a bal felső sarokba villog és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged