- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Igen-igen. Rá is húztam egy új oprendszert.
-
Directors
senior tag
válasz
King Unique #44126 üzenetére
Sikerült. Letöröltem róla mindent.
Köszönöm szépen. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Van egy WD5000AAKS winyóm amit a biosban látok és az eszközkezelőben is, viszont a meghajtókat a "sajátgépben"nem.
Tudnátok nekem ebben segíteni hogy használhassam ?
-
Directors
senior tag
válasz
liksoft #26199 üzenetére
Végül is csak egy hulladék az egész. Készítem elő a nagy baltát. Remélem nagyot szól.
Feltelepítettem mindent majd egy jó 4 órára félretettem a gépet. Aztán mondom na jó csak megnézem a biztonság kedvéért még egyszer.hogy megy-e. Hát persze,hogy nem megy.
Megnéztem az elemet az alaplapon. 1,4V volt a 3V helyett. Most ezt kicseréltem. Újra beállítottam mindent. Most elvileg megint működik.
Ez okozhatott bajt?Gazdájának megmondom,hogy gyors alaplap csere kell mert ez így nem lesz jó. Az-az egy teljesen új gépet vegyenek. Kb 50-60-ból már lenne egy működő gépük. Ez meg egy ócskavas kb.Régészeti lelet.
-
Directors
senior tag
válasz
liksoft #26197 üzenetére
Igen ez volt a probléma. Sikerült megoldani.
Mikor rákötöttem a winyót meg az olvasót akkor előjött egy újabb boot menü és ott jól beállítottam a dolgokat. Ha a pendrive benne van akkor nem indul de ha kiveszem akkor egyből megy.Pedig a pendrive-ról való boot-olást le is tiltottam. Ez ellen nem tudtam mit tenni sajna de ez legyen a legnagyobb baj. -
Directors
senior tag
válasz
djculture #26191 üzenetére
Szórakoztam vele egy kicsit.
Én úgy telepítettem a wint,hogy a winyó a kártyára volt kötve az olvasó pedig az alaplapra.
Most átkötöttem az olvasót is a kártyára. Láss csodát egyből elindult. Majd elkezdtem telepíteni egy programot pendrive-ról. A pendrive a gép hátuljába volt dugva.
Újraindítottam a gépet és megint nem indult a gép.Azt írta vegyem ki a lemezt stb.
Aztán kihúztam a pendrive-ot és ugyan ez volt csak nem írt ki semmit hanem villogott a "_" jel.Aztán újraindítottam megint és csak beletettem a win telepítő cd-t de nem bootoltam róla.Felpörgette a cd-t majd kiírta mi van rácsatlakoztatva a kártyára és ismét elindult.
Nekem az a gyanum,hogy a pendrive miatt nem indul. De miért?
-
Directors
senior tag
válasz
djculture #26191 üzenetére
Megnéztem. Én itt találtam Advenced/Chipset/Onboard Device/Internal ...... Disabledre állítottam.
Sajna semmi.Bekapcsolom a gépet előjön az ASUS logó aztán megy megy tovább. Bejön egy fekete képernyő majd pár pillanat múlva egy ilyen jel "_" a bal felső sarokba villog és ennyi.
-
Directors
senior tag
válasz
djculture #25874 üzenetére
Szia!
Ismét én vagyok.
Nos megvettem a kártyát. Ilyen lett [link]
Bekapcsoltam a gépet egyből ment is. Tegnap fel is telepítettem a windowst. Ma újra bekapcs. Be is indult majd újraindítottam aztán már nem volt jó a winyó ismét szórakozik.
A Biosba nem tudok belépni hanem tovább halad ha rá van kötve a winyó.Ezt írja ki a gép: Hardware Initivate failed,Please Check Device!!!
The Bios does not be installed.Press g to Continue.
Próbáltam a jumpert is rakosgatni de akkor se volt változás.
Ha visszakötöm a DVD olvasót akkor pedig ezt írja: Vegye ki a lemezt. Nyomjon le egy gombot.
Lenyomom és akkor meg ezt írja: Reboot and Select proper boot device or insert boot media in select boot device and press a key.Egyáltalán nem értem mi történhetett vele. Hisz eddig működött.
Esetleg van valami állítási lehetőség a Kártyán? -
-
Directors
senior tag
válasz
djculture #25865 üzenetére
Gondolom csak úgy lehet letiltani ha benne van a winyó is ugye?
Próbáltam úgy bejutni de csak kiírja,hogy mi van rákötve. Kiírja a proci típusát,memóriát.(DOS-os felület vagy milyen.) Aztán mikor kiírja milyen winyó van benne és megáll.
Ha sokáig próbálkozok befogok tudni jutni? -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Adott egy gép amelyre ha rá van kötve a winyó akkor egyszerűen megáll az alaplap logójánál és nem megy tovább.Ha a winyót lekötöm akkor pedig tökéletesen fut tovább. Beletettem egy másik winyót ami ugyan úgy sata és azzal pedig működik. A nem működő gépben lévő winyót pedig egy másik gépben lepróbáltam és az is működik tökéletesen.
Lehet,hogy frimware frissítés kellene a winyónak?
Ha igen akkor honnan tudom letölteni hozzá a frissítést? -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ebből kivehető,hogy lassan tönkre fog menni winyóm vagy ez nem jelent semmit?
[Kép] -
Directors
senior tag
Üdv!
Ebben kellene nekem segítség.
[link] -
Directors
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20149 üzenetére
Köszi és neked is mr_ricsi .
-
Directors
senior tag
Üdv!
Adott egy régi 20Gb-os winyó amelyből a Win7 csak 9Gb-ot lát.
Hard Disk Sentinel progi Teljesítménynek 100% ír Kondíciónak pedig 90%-ot.
A lemez felületén található 10 hibás szektor,mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
Ennyit ír.
Ez mitől van? Öreg lenne már a winyó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest