- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
liksoft #26178 üzenetére
Akkorát szívtam!
A Samu HDD-men a partició átment RAW-ba. Néztem a SMART-ját: teljesen egészséges, nagy gond nem lehet.
Gondoltam, bedobom az asztali gépembe, átcopyzom a hibás particiót egy másik HDD-re, biztos ami ziher, aztán disk editorral helyrepiszkálom a dolgokat.Kiderült, hogy az asztali gépemen nem tudok egyetlen Live Linuxot sem elindítani
Próbáltam 8 verziót (Ultimate boot CD, GParted Live, Puppy KDE, Puppy Gnome, Black Panther CD-s és DVD-s, Fedora 17 64 és 32bites) és mindegyik megáll a hardverfelismerés elején. Ezekből csináltam 3 féle progival bootolható pendriveot, írtam CD-t és DVD-t is, de nem sikerült egyet sem elindítani. Safe módban sem, karakteres módban sem. Az intregrált VGA helyett raktam PCIe-set, de az sem segített.
Aztán mikor rám esteledett, kénytelen voltam az egészet notiról csinálni USB-n keresztül, pedig úgy nagyon nem szeretek a HDD-ken matatni.
Végülis visszajött minden, és a Samunak sincs baja, csak éppen 2 óra helyett úgy 10-et b...tam el a Linuxokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Futás, futópályák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest