Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
liksoft #26178 üzenetére
Akkorát szívtam!
A Samu HDD-men a partició átment RAW-ba. Néztem a SMART-ját: teljesen egészséges, nagy gond nem lehet.
Gondoltam, bedobom az asztali gépembe, átcopyzom a hibás particiót egy másik HDD-re, biztos ami ziher, aztán disk editorral helyrepiszkálom a dolgokat.Kiderült, hogy az asztali gépemen nem tudok egyetlen Live Linuxot sem elindítani
Próbáltam 8 verziót (Ultimate boot CD, GParted Live, Puppy KDE, Puppy Gnome, Black Panther CD-s és DVD-s, Fedora 17 64 és 32bites) és mindegyik megáll a hardverfelismerés elején. Ezekből csináltam 3 féle progival bootolható pendriveot, írtam CD-t és DVD-t is, de nem sikerült egyet sem elindítani. Safe módban sem, karakteres módban sem. Az intregrált VGA helyett raktam PCIe-set, de az sem segített.
Aztán mikor rám esteledett, kénytelen voltam az egészet notiról csinálni USB-n keresztül, pedig úgy nagyon nem szeretek a HDD-ken matatni.
Végülis visszajött minden, és a Samunak sincs baja, csak éppen 2 óra helyett úgy 10-et b...tam el a Linuxokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest