Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
liksoft
üzenetére
Akkorát szívtam!
A Samu HDD-men a partició átment RAW-ba. Néztem a SMART-ját: teljesen egészséges, nagy gond nem lehet.
Gondoltam, bedobom az asztali gépembe, átcopyzom a hibás particiót egy másik HDD-re, biztos ami ziher, aztán disk editorral helyrepiszkálom a dolgokat.Kiderült, hogy az asztali gépemen nem tudok egyetlen Live Linuxot sem elindítani

Próbáltam 8 verziót (Ultimate boot CD, GParted Live, Puppy KDE, Puppy Gnome, Black Panther CD-s és DVD-s, Fedora 17 64 és 32bites) és mindegyik megáll a hardverfelismerés elején. Ezekből csináltam 3 féle progival bootolható pendriveot, írtam CD-t és DVD-t is, de nem sikerült egyet sem elindítani. Safe módban sem, karakteres módban sem. Az intregrált VGA helyett raktam PCIe-set, de az sem segített.
Aztán mikor rám esteledett, kénytelen voltam az egészet notiról csinálni USB-n keresztül, pedig úgy nagyon nem szeretek a HDD-ken matatni.
Végülis visszajött minden, és a Samunak sincs baja, csak éppen 2 óra helyett úgy 10-et b...tam el a Linuxokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest