- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
djculture #25956 üzenetére
Igen akkor ez lessz.
Mikor telepitettem a windows 7.t (egy eredetit letoltottem a microsoft oldalarol es amikor kiírtam DVD.re nem tudtam feltelepiteni valmi hibát írt ki amikor kikellet volna jelolnom,hogy hova akarom telepiteni - nem toltotte be a hdd.ket - ekkor keresgeltem es olvastam,hogy valmit at kell allitani ide,ahcit . Ekkor allitottam at de nem sikerult...igy agy mas windowsal mar sikeressen feltelepult de valszeg meg az elozo bios ahci vagy ide beallitas volt a biosban). Akkor ezert szok fagyni a gépem annyiszor. Video lejatszas,netezesnel allandoan befagy randomban a gep 5-15 mp.re. Nem tudom ..lehet megvarom meg kijon a w8 mert elvesz egy napot mire ujra lefol instalalok mindent.
Nem tudom most melyik a jo (nem ertek annyira hozza) ,hogy most melyik a jo ha ujra tennem a rendszert. AHCI,IDE vagy melyikre kell allitanom majd a biosban a hdd.t?
Koszi szepen
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest