- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Szerintem ilyenkor pörög fel, ezért nem reagál semmire sem !
(#24167) Gabesz87
Azt te csak hiszed, hogy nincs több fiók !
Ugyanis a háttérben van egy Administrator, ami alap esetben csak akkor aktiválodik, mikor az UAC megkérezi, a szokásos dolgot, és bele kell egyezni, esetleg jelszót kell megadni !Na már most, és a kis hdd én tiszta viszet tennék a pohárba, nyilván ntfs re van formázva !
Ellenörízni kell mind a 2 gépen a jogosultság beállításokat !
Tipikusan everyone nak, ill. a Rendszer hitelesített felhasználóinak kell megengedni mindent, mind a 2 gépben te használod szóval mehet az every one.
Elvben az utolsó is elég lehet !Viszont nekem is van egy kérdésem.
Van a gépben többek közt 2 1 TB os, WD Green, Csíkozva (Win 7 tel)
Néha hallom, mintha leállna benne a motor, majd eltünik pár másodpercre, a partició betuje, majd ismét megjelenik, hogy csatlakoztatva, és hogy mit kivánok vele tenni.
Ezt néhány napja csinálja, és 5letem sincs, hogy miért !Semmi hibaüzenet, HD Sentinel szerint tökéletes mind a 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest