Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikk
tag
válasz
spista222 #23161 üzenetére
nem pörög fel ha rá van dugva a sata kábel, nélküle viszont érezni hogy működik. (igazából nem értem az össze függést de így van.)
asrock p4vm800 (ennek a lapnak még bőven kéne vinnie a 250-es vinyót szerintem)
az én gépemből úgy vettük ki hogy tökéletesen ment.. annyi hogy nem ugyan azt a kábelt adtam oda hozzá de az is a gépemből jött kis és tökéletesen ment az elöző eszközzel szóval a kábel jó. mint ahogy a vinyó is. sata1-re? mit? amúgy ide controllerbe miért van defaultként a sata beállítás raid-be? azt átraktam non-raid-be. se raidre nincs szükség se 2 satás vinyó sincs benne. amúgy sata1-re van dugva a lapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Xbox Series X|S
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest