Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozz12
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nos, erről halvány lila gőzöm nincs. Apámnak mindig sikerül mindenből és mindenkiből (szakemberekre gondolok) megtalálnia a sz@r. (remélem nem olvassa a PH!
) És ezt szoktam is mondani, dehát nem mindig foglalkozik vele. Én amúgy egy Silicon Power A50 -et vagy A70 -et néztem ki ilyen célra...de sajnos nem az lett, pedig csak 2-3k -val drágábbak.Amúgy most a gépembe egy Seagate Barracuda 500GB -os HDD van (hát sajnos néha én is veszek rossz cuccokat...) és a Hard Disk Sentinel szerint 100% -os a teljesíménye, 37% -os a kondíciója és "a lemez felületén található 7 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve. A lemez felpörgése során előfordultak problémák. Ezt okozhatja merevlemez probléma vagy nagy terhelés (gyenge tápegység). Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken."
És ezzel mi legyen szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) És ezt szoktam is mondani, dehát nem mindig foglalkozik vele. Én amúgy egy Silicon Power A50 -et vagy A70 -et néztem ki ilyen célra...de sajnos nem az lett, pedig csak 2-3k -val drágábbak.