Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
GReddy
üzenetére
Ezt nem programtelepítés befolyásolja szerintem. Megpróbálható a Javítókonzol fixboot és fixmbr parancsa, legfeljebb nem segít, de nem is árt.
Ilyen hibák inkább "bizonytalankodó" hardvernél fordulnak elő, amit okozhat például gyenge, illetve bezajosodott tápegység (nyilván nem akusztikai zaj, hanem zajos kimenőfeszültség, szűretlenség), esetleg maga a merevlemez is.
-
GReddy
tag
válasz
GReddy
üzenetére
ráadásul NEM TUDOK rendszernaplót nézni, mivel nem itt van a gép (vidékre mentem javítani, ismerősnek, ingyen, messze, ráadásul az idióta digitalizáló eszközei és a lehetetlen kártyái miatt NYOLC órát szívtam a tetű XP-telepítővel. ) Tehát nem alternatíva a "nézzedmeganaplóba" válasz. Lehetőségeket szeretnék hallani, mi a fene lehet??? Valószínű, hogy driver, méghozzá az NVRAID driverre tippelek, de ez csak tipp. (azért, mert az NForce-ban nincs benne (!!!!!) az alaplapon levő NVRAID eszköz drivere, tákolni kell alá. De ötleteket szívesen vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest