Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz liksoft #3213 üzenetére

Köszi szépen a segítséget :R , végül getdatabackkel sikerült megoldani a problémát.
    Elméletileg mindkét gép SP2-es volt (jó a topicnak a címe, párszor már mosolyogtam rajta :) )Pár kép:
    Scan után
    Hibaüzenet
    Partition magic
    Pár bad sector

Amúgy az normális, hogy a scan kb. 5 órán keresztül futott? (ott is dobot hibákat -amiről sajnos nem készítettem képet- ,gondolom a bad sectorok miatt)
    Mondjuk maga a mentés is kb. annyit vett igénybe.
    Ami még furcsa volt, hogy eredetileg tudtommal 1 partíció volt az egész, itt meg 2-nek látja a partition magic is.
    A hdsentineles kép partíciók törlése, új létrehozása és formázás után készült... Ezzel a hdd-vel még lehetne kezdeni valamit? Teszem azt az elektronikáját felhasználni valahogy, vagy valamelyik alkatrészt?
    Nekem azt sikerült leszürnöm, hogy a hdd már amúgy is a kipurcanás szélén állt, jelen esetben még jó hogy rásegített a chkdsk, így legalább le tudtuk menteni az adatokat. Az adatok lementése látszólag sikerült, méretre minden megvan, csak pár képbe néztem bele, azok is megvannak, ha valamelyik nap eljön érte ismerősöm, akkor tüzetesebben átrágjuk az anyagokat, hogy minden működik-e (a privát dolgaiba, melóiba nem nagyon akartam belenézegetni).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés