- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
liksoft #3213 üzenetére
Köszi szépen a segítséget
, végül getdatabackkel sikerült megoldani a problémát.
Elméletileg mindkét gép SP2-es volt (jó a topicnak a címe, párszor már mosolyogtam rajta)Pár kép:
Scan után
Hibaüzenet
Partition magic
Pár bad sectorAmúgy az normális, hogy a scan kb. 5 órán keresztül futott? (ott is dobot hibákat -amiről sajnos nem készítettem képet- ,gondolom a bad sectorok miatt)
Mondjuk maga a mentés is kb. annyit vett igénybe.
Ami még furcsa volt, hogy eredetileg tudtommal 1 partíció volt az egész, itt meg 2-nek látja a partition magic is.
A hdsentineles kép partíciók törlése, új létrehozása és formázás után készült... Ezzel a hdd-vel még lehetne kezdeni valamit? Teszem azt az elektronikáját felhasználni valahogy, vagy valamelyik alkatrészt?
Nekem azt sikerült leszürnöm, hogy a hdd már amúgy is a kipurcanás szélén állt, jelen esetben még jó hogy rásegített a chkdsk, így legalább le tudtuk menteni az adatokat. Az adatok lementése látszólag sikerült, méretre minden megvan, csak pár képbe néztem bele, azok is megvannak, ha valamelyik nap eljön érte ismerősöm, akkor tüzetesebben átrágjuk az anyagokat, hogy minden működik-e (a privát dolgaiba, melóiba nem nagyon akartam belenézegetni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Fujifilm X
- Milyen légkondit a lakásba?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Xbox One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest