Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Amit írsz, az leginkább a page tearing jelensége. XP alatt nem nagyon lehet megszüntetni, ott DX9-et használ a dxva és ez annak a sajátossága, újabb windowsok esetében már EVR render van (DX10,11), ott már nincs ilyen gond.
Próbálkozhatsz a D3D fullscreen opcióval, az lehet segít rajtad.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
hesszan
aktív tag
-
andris21
tag
fél OFF:
nem tudom milyen TVd van, de nekem is plazma van. állitólag az újabbak már egyáltalán nem hajlamosak a beégésre. szerintem a felirat miatt nem fognak azon a részen jobban elhasználódni a pixelek. én inkább a fekete csikot tüntetem el ha lehet (Zoom), egyrészt mert zavar, másrészt mert a fekete nem használja a pixeleket, és igy ott kevésbé kophat -> később ott világosabb lesz a panel. persze szerintem ez olyan, amit majd a 2vel későbbi tulaj miatt csinálunk
szóval tudom hogy nem ez volt a kérdés, de én ezzel nem foglalkoznék, azért van a TV, hogy használjuk, nem?
fél ON:
mi lenne ha nem full fehérre tennéd a feliratot, hanem mondjuk valamilyen szürkés árnyalatra? a moziban sem full fehér a felirat, hanem kicsit sötétebb -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Amit mondasz, az a page tearing jelensége.
EVR custsom pres rendert használod kép megjelenítésre?
1. hsz-t olvastad? Annak megfelelően lődd be mpchc-t. (akkor is, ha a dxva nem izgat)
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs