Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szolgálólány meséjének folytatása az egyik ami marasztal
Valahol 47 milliárd $-t írnak, van ahol 55 milliárdot mint adósságot. Az előbbi összeg is akkora, hogy szőrőstől-bőrőstől megvehették volna belőle a Twittert, és még marad is 3 milliárd $
Ha már új MAX lesz... vajon érvényben marad e az "örök" 1590 Ft-os havidíj? Tippre azt mondanám, hogy nem. Új név... bár azt sem teljesen értem, hogy minek csinálnak most egy úja MAX márkát simám, hiszen nem valószínű, hogy a Disney + és a MAX egymás mellett sokáig futna. Az előbbibe fogják beolvasztani (szerintem), és azt meg pláne nem feltételezem, hogy az addig kitartó előfizetőknek, Disney + 1590 Ft-ért örökre -
"akik a virágbolt felé fordulnak."
Alternatívát keresnek, legális másik Streaming szolgáltatót. Pl én előfizettem az Amazon Prime-ra.
Laptopon pozitívum az HBO-val szemben:
1080p natívan
saját kliens, és van fent rendesen tartalom. Most éppen újranézem az Ember a fellegvárbant, meg a Fear the Walking Deadösszes évadát, csak az elsőt láttam, meg a másodikból pár részt. Sajnos az HBO annyira elgyengült, hogy már én is úgy vagyok vele, hogy 7 év előfizetés után lehet, hogy lemondom, mert az, hogy levesznek így dolgokat, kiiktatták az LG okostévém támogatottságát is (oké Chromecast-ot kellene venni megint, már volt kettő, ez így nekem nem igazán pálya. Csak azért nem mondtam még le, mert ha összeszedik magukat akkor nem 1590-ért tudom visszaúíjtani hanem 2500-ért, annyit meg pláne nem ér...
-
parloc
csendes tag
Elvileg már az LG WebOs 3.5 verziótól működnie kellene itthon. Bár más országban ha jól tudom ott WebOs 4.0-ás verziótól működik. Mivel minden más eszközön nálam működik, ezért csak arra tudok gondolni, hogy a TV-nél lehet a hiba. Lehet régi (2017)?Lassú lenne a lejátszáshoz, hiába megfelelő a sávszélesség?
Nálam is teljesen véletlenszerű, mikor milyen sűrűn fagy ki a kép,majd indul el ismét. Érdekes hogy filmeknél ritkábban jön ez elő, mint sorozatoknál.
Volt olyan film aminél kb 2-3 x jött elő összesen, míg sorozatnál ahogy előzőleg írtam 1-3-5 percenként.Újabb Tv-n is csinál ilyeneket?Aki régebbi Tv-n nézi nála is csinál hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Futás, futópályák
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest