Hirdetés
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Hege1234 #7015 üzenetére
A Kodis azért jó, mert csak és kizárólag a saját beállításait alkalmazza, azt én is szeretem, nekem pl. bőven elég annyi információ, amit egy Kodival megkapok, feliratok is olyanok amilyet beállítok és ugye ott jelenik meg ahova beállítottam, nem "ugrik" fel, mindig alul van, stb. Szerintem teljesen jó a Kodi is "streaming"-re, remélem, hogy sokáig marad is, mert pl. Fire Stick-en csak azt használom.
-
wyll358
tag
válasz
Hege1234 #7015 üzenetére
Ez a felirat pozícionálás mondjuk nekem is nagy vesszőparipám, de sajnos kb. sehol nincs ilyen funkció alapból, kivétel pár media player alkalmazást... Nem is értem egyébként miért ilyen béna mindenhol, tök hasznos funkció pláne tényleg a fekete sávos anyagoknál és semmibe nem telne nekik implementálni. Így meg lehet mókolni böngészős vagy player addonokkal ha az ember testre akarja szabni a pozit.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest