Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
válasz idegen lény #43257 üzenetére
Az álló porszívó nálunk is aktuális,bármi javaslat,tanács,tapasztalat jöhet
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Az akksik mennyire bírják hosszútávon? Hasonlóan mint az autónál kb 4 év múlva csere? Milyen árban mozognak,bár gondolom ez függ a márkától is.
Még egy kérdés : Bosch vagy Electrolux,van jelentős különbség köztük kategórián belül?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Erre valaki?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Ez a Dyson mennyire számít jó vételnek ? Mennyit bírnak (év) ezek az akksik?
-
Dan-szan
senior tag
válasz Donki Hóte #62352 üzenetére
Nem gond. Nem vagyok tisztában ezekkel minden információ segít(het). Csak azt nem szeretem mikor az apróbetűs rész lemarad és így más a végeredmény is.
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Mosó-szárítógép vásárlás a terv. Hely nincs tehát a külön gép nem opció. Mivel van lehetőség jó időben teregetni így csak ősszel - télen lenne használva a szárító része.
Amihez elsősorban a tanácsokat várom hőszivattyús vs kondenzációs legyen?
Kevés használatnál a kondenzációst olvastam az ár miatt, hiszen amivel egy hőszivattyús többe kerül és gazdaságosabban üzemeltethető nos sokára jönne vissza a különbözet.
Ez mennyire állja meg a helyét? Karbantartás, javíthatóság is szempont. És végül konkrét készülékajánlatoknak is örülnék max 300 EFt-ig.
-
Dan-szan
senior tag
válasz Gömbike #63738 üzenetére
Köszi, találtam ugyanott Electrolux gépet is. Azt olvastam belsőleg szinte ua mint az AEG árban viszont némileg olcsóbb és 5 év a gari.
A Bosch nem csinál ilyen gépeket, vagy csak én nem találtam? Őket még megnézném a végleges döntés előtt.pitepeti71- szintén kösz a hozzászólást.
-
Dan-szan
senior tag
válasz Klemens #63998 üzenetére
Nálunk először egy Hotpoint Ariston most pedig egy Samsung mosó-szárítógép üzemel kb 160 EFt-os árkategóriából .Fogyasztást külön nem mértem se víz se áram, de mindkettő megcsinálta amit kellett.
Gondolkodtam most a cseréjén ha tehetem 4-5 évente cserélem , de ezen kívül nincs más indok.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Üdv!
Forrólevegős fritőz kattant be nálam. Láttam, hogy az Aldis is ajánlott de most nincs így milyen alternatívák vannak helyett kb 4x EFt körül? Forgólapát mennyit számít vagy nélküle is élhető?
Mennyire rizikó a külföldi rendelés?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
-
Dan-szan
senior tag
válasz KilgoreTrout #65538 üzenetére
Miért is? Nálunk is a 2. verzió van.
-
Dan-szan
senior tag
válasz KilgoreTrout #65554 üzenetére
Mikor mi vettük 1x éve még nem volt ilyen extra adták az előlapot és az alsó elemet és ennyi, a mosogatógépet nem is ott vettük de mindennek megvolt a helye .
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Mosogatógép vásárlás a projekt. Maga a gép már nagyjából megvan, kezelőpanelest néztem. Amit nem tudok, hogy a régi gépről át tudom e tenni a bútorlapot az újra? A réginél teljesen más az előlap kialakítása amire felfogatom a lapot mint az újnál.
Okozhat ez gondot?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Akinek van AEG mosogatógép azt az kétoldali öntapadós ( a rajzon H betűvel jelölve) fehér gumit hova kell ragasztani? Nincs egyetértés itthon, pedig elég sok Ikeás dolgot összeraktunk már.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
válasz herdsman12 #68903 üzenetére
Köszi
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Remélem jó helyre írom a kérdést.
Samsung mosó-szárítógép bal oldalánál szivárog a víz. A dobnál lesz a probléma, legalábbis ezt találtam a neten.
Namost meg tudom én ezt házilag javítani? Vagy ez már szakit igényel? Van ezzel kapcsolatos tanács, tipp, javaslat?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Vásároltunk egy Eta kenyérsütőgépet. Nincs tapasztaltunk, csak amit olvastunk a gépekről.
Az mennyire számít "normálisnak" ha a kenyér fehér marad és nemcsak a teteje de az oldala is? A max barnaságra lett állítva.
Gépfüggő a dolog, vagy még csiszolni kell a technikán?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Mosó-szárítógép csere a téma. Csak ez fér el, de eddig is ilyen fajtát használtunk és nincs ok panaszra.
Jelenleg Samsung van ami nagyon hangos centrizéskor, lehet ha nem 1400-n menne halkabban dolgozna.
Nos elkezdtem tehát nézegetni a szóba jöhető gépeket.
- Samsung
- LG
- Electrolux
- Bosch
kb 250 - 380 EFt a keret .Van lényeges különbség a márkák között?
Szösztelenítés, nem tartályos kondenzvíz elvezetés, halkan dolgozzon, hirtelen ennyi az igényAz igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
Köszi, és Gömbike neked is.
Nos akkor a szöszölés kiesik a kosárból, annyit nem szánok rá amennyibe egy hőszivattyús kerül, úgylehet hamarabb elromlik mint mire a különbözetet visszahozná.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Dan-szan
senior tag
válasz Silent77 #83942 üzenetére
Én ezt a Bosch lapot rendeltem, ma/holnap érkezik szóval nem tudok még egyebet mondani róla. Egy Neff lappal versenyzett, de miután az a terv, hogy eladjuk egy-két év múlva a lakást, így ez maradt.
-
Dan-szan
senior tag
válasz AeSDé Team #84038 üzenetére
Esetleg valami ilyesmire gondolsz? Neff [link]
Bár nem tudom a vizes kézre hogy reagál vagy nem reagál....Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik